Je eigen boek schrijven

Trea ten Kate

Ik geef advies over

Met een boek in een stijl die bij jou past, kan je jouw kennis en passie zichtbaar maken. Het vergroot je bereik en je expertstatus op jouw vakgebied.

Wil je opvallen, inspireren en je boodschap kracht bijzetten door middel van een boek? Reken dan op een proces dat tijd, energie en geld kost. Ik kan je adviseren hoe je een vliegende start maakt met jouw boek met impact.

Ik heb meerdere boeken op mijn naam staan:

✔️ Kameel op de weg – over mijn reis per auto van Zwolle naar Dakar.
✔️ Een gewoon bijzonder leven – een levensverhaal in opdracht.
✔️ Boeken in opdracht van onder andere de GGD en de Dimence Groep.
✔️ En natuurlijk Het begint in de zandbak. Het verhaal over ons bedrijf en onze BESTING-methode.

Dit boek gaf ons bedrijf Platform 9 een enorme boost: meer naamsbekendheid, meer klanten, meer aandacht in de media.

Ik gun het iedere ondernemer om zichzelf te laten zien met alle successen en uitdagingen en zo met je eigen, echte verhaal je naamsbekendheid, je zichtbaarheid en je expertstatus te vergroten.

Ervaring

Ik ben een creatieve verhalenverteller met lef. Ik heb een journalistieke achtergrond en naast mijn werk als trainer bij Platform 9 en (crisis-)communicatieadviseur, ben ik vooral schrijfster.

In al mijn opdrachten komt vroeg of laat de schrijfster en verhalenverteller naar boven. Ik heb diverse personeelsmagazines (door)ontwikkeld en 10 jaar als journalist gewerkt voor een landelijk, onafhankelijk vakblad.
5/5
Trea is een onvermoeibare en enthousiaste vrouw en een accuraat journalist. Ieder artikel heeft een eigen karakter; het leeft, nodigt uit tot lezen en vertolkt wat de bron haar heeft toevertrouwd. Trea geeft haar handtekening aan ieder verhaal: eerlijk en betrouwbaar.
Gerrit (G.A.H.) baron Van Coeverden, uitgever van het onafhankelijke vakblad [inst]ALLICHT
Trea ten Kate

Je eigen boek schrijven

Ik kan je adviseren hoe je een vliegende start maakt met jouw boek met impact.

Stel je vraag