Je start als ondernemer in recruitment

Tamara Swartjes

Ik geef advies over

🚀 Hoe start je nou als zelfstandig recruiter?
🚀 Waar ligt jouw passie in het recruitment?
🚀 Wat maakt jou uniek en onderscheidend?
🚀 Wat wordt jouw propositie?
🚀 Hoe gaan klanten jou vinden?
🚀 Hoe ga je van dromen naar DOEN

Ervaring

Ik ben 13 jaar geleden mijn eigen bedrijf gestart en werkzaam als strategisch recruitment adviseur binnen het MKB. Onze organisatie richt zich met name op de sectoren techniek, bouw & ontwikkeling en vastgoed.

We adviseren organisaties hoe zij een gedegen recruitment fundament kunnen (op-)bouwen. Ik werk samen met een team van specialisten voor onze opdrachtgevers aan hun employer branding, bieden we referral programma’s aan, verzorgen we de recruitment marketing activiteiten en ondersteunen we op het gebied van werving van talent.

Stuiterbal, energiek, gepassioneerd en vakidioot als het gaat om recruitment in al haar vormen. Met inmiddels ruim 20jaar ervaring mag ik wel zeggen dat er eraan verslingerd ben! Echt van meerwaarde zijn voor een klant of kandidaat, dáár zit mijn voldoening. Of ik mijn kennis en ervaring met je wil delen? Natuurlijk! Ik inspireer je graag!
5/5
Tamara is echt een energieke en sprankelende persoonlijkheid. Met haar enthousiasme en jaren ervaring in de recruitment kan zij recruiters die zelfstandig ondernemer willen worden een kickstart geven in hun ondernemerschap.
Kim Werensteijn

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Tamara Swartjes

Je start als ondernemer in recruitment

Stuiterbal, energiek, gepassioneerd en vakidioot als het gaat om recruitment in al haar vormen. Hoe start je nou als zelfstandig recruiter?

Stel je vraag