Je coachingsbedrijf opzetten

Geert Hidding

Ik geef advies over

Succesvol coachingsbedrijf opzetten? Ik denk graag met je mee.

Ik kan je adviseren over:
✔️ Het vinden van jouw ideale coachklant
✔️ Opbouwen van ondernemerschap vanuit loondienst
✔️ Balans vinden tussen coachen en ondernemen
✔️ De beste tools om focus te houden op je ambitie
✔️ Omgaan met onzekerheid en twijfel

Ervaring

De afgelopen tien jaar heb ik mij ontwikkeld als coach en ondertussen mijn eigen coachingsbedrijf opgebouwd. Tijdens mijn opleiding HRM heb ik mij volledig gefocust op coaching.

Ik heb vervolgens de eerste jaren een loondienstverband gecombineerd met het coachen als zzp’er. Al 10 jaar investeer ik doorlopend in mijn ontwikkeling als coach door opleidingen, workshops en een vaste mentor.

Ik werk momenteel fulltime als performance coach voor ondernemers. Sinds vorig jaar run ik het bedrijf samen met mijn partner die de volledige administratie en planning verzorgd.
5/5
Mede door de maandelijkse coaching van Geert Hidding werd het fietsenproject in Zambia dat ik uitkoos als mijn focus een succes. Op 28 december 2019 kregen 25 vrouwelijke ondernemers onder landelijke media-aandacht hun Afrikaanse Buffalo Bike. En keek ik trots en tevreden terug op wat ik geleerd heb van het project en de coaching van Geert.
Geert Kamps, Business (team)coach
Geert Hidding

Je coachingsbedrijf opzetten

Succesvol een coachingsbedrijf opzetten? Ik denk graag actief met je mee. De afgelopen tien jaar heb ik mij ontwikkeld als coach en ondertussen mijn eigen bloeiende coachingsbedrijf opgebouwd.

Stel je vraag