Je zichtbaarheid op social media

Stephanie Haverkort

Ik geef advies over

Je weet dat zichtbaarheid op social media zoals Facebook, Instagram, TikTok maar ook LinkedIn belangrijk zijn. Je weet alleen niet goed waar je moet beginnen? Ik adviseer jou bij het creëren van de meest effectieve contentstrategie voor jouw bedrijf.

Ik help je bij het begrijpen van de beste manieren om jouw doelgroep online te bereiken. Samen bespreken we welke soorten content het meest geschikt zijn voor jouw specifieke doelen, en hoe je deze inzet om jouw merk te versterken en jouw doelgroep te boeien. Misschien kan ik met mijn geavanceerde camera apparatuur wel content voor je opnemen.

Wil je geen groot marketing bureau, maar iemand die persoonlijk en direct kan helpen met het tactisch inzetten van unieke social media content, campagnes en dit misschien zelfs door kan zetten naar flyers, opfrissen van de huisstijl? Wil je dat iemand jouw bedrijf mooi in beeld kan brengen door middel van foto’s en video’s?

Dan ben ik jouw nuttige duizend poot!

Ervaring

Sinds 2019 help ik bedrijven bij het creëren van indrukwekkende content voor social media. Mijn passie voor foto,- en videografie vormt de perfecte basis hiervoor. Door voortdurend te creëren en te analyseren, heb ik een scherp inzicht ontwikkeld die mee deint op de snelle veranderingen die social media platformen met zich meebrengen.
5/5
Stephanie is ontzettend creatief en denkt goed mee in de behoeftes van ons bedrijf. Ze is ontzettend enthousiast en dit werkt dan ook erg motiverend op het doorzetten met het gebruik van onze social media accounts.
Danny

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Stephanie Haverkort

Je zichtbaarheid op social media

Je weet dat zichtbaarheid op social media zoals Facebook, Instagram, TikTok maar ook LinkedIn belangrijk zijn. Ik adviseer bij het creëren van de meest effectieve contentstrategie.

Stel je vraag