Je videopodcast en ChatGPT expert

Sander Veldman

Ik geef advies over

Een podcast als doel? Of juist de content?

Je moet opvallen in deze wereld dus wij zeggen content! Daarom focussen we ons op hoe jij de content gaan inzetten en daar zoveel mogelijk mee kan.

Met videopodcasten maak je in 1 uur een maand aan content voor je social media. Je hebt een podcast, video, shorts/reels, onderwerpen voor meer dan een maand.

Ik help jou kiezen wat voor jou de beste content is en hoe je deze videopodcast kan starten.

ChatGPT is niet meer weg te denken en gaat de komende jaren meer en meer ruimte in ons dagelijks leven opslokken. Ik kan je adviseren over hoe jij chatGPT kan inzetten in jouw business of jouw privéleven.

Daarnaast kan ik suggesties doen voor het koppelen van verschillende apps met chat GPT om zo jouw business te automatiseren.

Ervaring

Ervaring als marketeer, muzikant, audio engineer en geschoold in het media landschap. Jarenlange ervaring om mensen/bedrijven te helpen om zichtbaarder te worden en zo te zorgen dat ze opvallen. In al die jaren blijkt video het beste medium en hedendaags zijn het de korte quote video’s van podcasts die enorm populair zijn.
5/5
We zijn bij Podcastopnemen.com geweest voor het opnemen van een podcast voor het werven van nieuwe medewerkers. Ik vergelijk het met een candidate journey. We zijn eerst meegenomen in het waarom, daarna in de richting van het gesprek en ook tijdens het gesprek aan de hand genomen. Sander doet dat op een natuurlijke, vriendelijke maar toch richtingsturende manier.
Mariska Huizinga, manager ICT Gemeente Weststellingwerf
Sander Veldman

Je videopodcast en ChatGPT expert

Ik help jou kiezen wat voor jou de beste content is en hoe je deze videopodcast kan starten.

Stel je vraag