Je personeelszaken op orde

Roy van der Pouw

Ik geef advies over

Ik kan adviseren over je personeelszaken zoals het aannemen van personeel (wellicht je eerste medewerker), ontwikkelen van medewerkers, verzuimbeheer, functioneringsgesprekken, onboarding, recruitment.

Ook kan ik adviseren over ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.

Ik blijf altijd zoeken naar mogelijkheden en ik stop niet voor dat de job gedaan is.

Ervaring

6 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in HR en recruitment. Inmiddels werken hier 23 medewerkers en ondersteunen wij het MKB van Nederland. Daarvoor heb ik bij 2 startups gewerkt en inmiddels ben ik 14 jaar actief in recruitment.

Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling bezocht ik diverse events van onder andere Tony Robbins.
5/5
Roy is een waardevol lid van de Remote Business Club. Hij adviseert andere leden onder andere over het aannemen van personeel en helpt met het bedenken van mogelijkheden en berekenen van diverse verdienmodellen. No-nonsense, op zijn Noord Hollands denkt Roy nuchter mee en geeft praktisch advies waar je direct mee verder kan. Hij verlaagt je blokkades en geeft je dat zetje wat je nodig hebt om door te pakken.
Renée Schieving

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Roy van der Pouw

Je personeelszaken op orde

Personeelszaken zoals het aannemen van personeel, ontwikkelen van medewerkers, verzuimbeheer, functioneringsgesprekken, onboarding, ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.

Stel je vraag