Je zaken en vastgoed in Polen

Robert Melenhorst

Ik geef advies over

Ik geef advies en bouwbegeleiding op het gebied van houtskeletbouw. Verder kan ik adviseren en de complete bouwbegeleiding bieden voor mensen die in Polen willen bouwen.

Ik adviseer en bemiddel mensen die zaken doen in Polen.
Dit kan zijn op het gebied van:
✔️ Interim-management
✔️ Het opzetten van een bedrijf
✔️ De aan-of verkoop van vastgoed en onroerend goed in Polen
✔️ De bemiddeling in aan- en verkoop van producten of diensten

Ervaring

Ben als kind opgegroeid in de houtskeletbouw. Meer dan 19 jaar run ik Mefra dat houtskeletbouw woningen vervaardigd.

Mijn andere werkzaamheden zijn voor MF Consultancy dat o.a. adviseert en bemiddelt in aan- en verkoop van onroerend goed en vastgoed.

Woon 10 jaar (sinds 2013) in Polen en kom al meer dan 31 jaar in Polen. Heb een lange weg van valkuilen bewandeld waarin ik veel zelf heb moeten uitzoeken en ondervinden. Kortom een goede dosis ervaring die mensen kan helpen met hun zaken in Polen en het wiel dus niet opnieuw hoeven uit te vinden.
5/5
Polecam serdecznie, bardzo profesjonalna i rzetelna firma. Budowa z Mefra to przyjemność, a nie ciężar!
Magdalena

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Robert Melenhorst

Je zaken en vastgoed in Polen

Ik adviseer en bemiddel mensen die zaken doen in Polen. Dit kan zijn op het gebied van interim-management, het opzetten van een bedrijf, de aan-of verkoop van vastgoed en onroerend goed in Polen, de bemiddeling in aan- en verkoop van producten of diensten.

Stel je vraag