Je start met Agile werken

Rieke van Breda

Ik geef advies over

Ik adviseer op het gebied van transitievraagstukken en met name Agile gerelateerde vraagstukken.

✔️ Wat komt er voor mij als persoon/organisatie bij kijken als we een transitie willen starten. Hoe kan ik mij daar het beste op voorbereiden

✔️ Wanneer starten met Agile werken/wanneer niet starten met Agile werken

✔️ Welke Agile methode kunnen wij het beste mee starten? Scrum, Kanban, Safe, Nexus?

✔️ Wat zijn de voordelen/nadelen van Agile werken. Past het bij onze organisatie?

✔️ Wat moet ik gaan inregelen als ik de overstap wil maken naar het Agile werken

✔️ Wanneer kunnen wij starten met Safe Portfolio Management?

✔️ Naast het advies geven binnen mij eigen vakgebied kan ik iemand ook ondersteunen in het starten als ZZPér. Dat is immers ook een persoonlijke transitie:)

Met mijn ambitieuze en motiverende persoonlijkheid ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren en zo de prestaties van mijn team/afdeling naar een hoger niveau te brengen. Ik bied helderheid, heb een grote implementatiekracht en wet mijn ‘zachte’ kant te combineren met ‘harde’ skills.

Ik ben de leeuwin die het team/de afdeling afschermt van de omgeving en ruis. Hierdoor kan het team/de afdeling met de juiste focus aan hun doelen werken.

Ervaring

Ik heb 10 jaar lang gewerkt als consultant op IT gerelateerde projecten/programma’s binnen de overheid, nuts, bankensector, groothandel en gezondheidszorg. Ik ben begonnen als Business Analist vervolgens doorgestroomd naar Business Consultant en Management Consultant.

Veel ervaring opgedaan als Scrum Master/Agile coach waardoor ik ook weet dat er een wezenlijk verschil is tussen de theorie en de praktijk.

Naast het ‘met mijn voeten in de klei staan’ verzorg ik traningen op het gebied van transitiemanagement en Agile werken (Scrummaster, Productwoner, Agile Scrum Foundation trainingen)
5/5
Rieke is een hele fijne collega! Ze weet mensen te motiveren en inspireren in hun werk en geeft tegelijk ook structuur en rust als scrummaster. Daarbij weet ze mensen te helpen hun krachten te benutten.

Ook weet ze agile werken goed te introduceren op verschillende niveaus in onze organisatie. Ze weet managers en bestuurders mee te nemen over de kansen en voordelen van agile werken die bij onze organisatie passen.
Maureen Dinkgreve

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Rieke van Breda

Je start met Agile werken

Ik adviseer op het gebied van transitievraagstukken en met name Agile gerelateerde vraagstukken.

Stel je vraag