Je accountability partner

Olmo van Beurden

Ik geef advies over

Vanuit kennis op theoretisch en praktisch vlak word ik jouw accountability partner. Ik help jou doelen op te stellen, waar ik jou accountable ga houden dat jij ze ook echt uitvoert.

Doelen stellen is een vak apart; het opstellen hiervan bepaalt al deels in hoeverre deze succesvol zullen zijn. We starten me thet opstellen van een aantal grote doelen en brengen deze terug naar kleine, behapbare stapjes.

Tijdens een Adviesuurtje gaan wij een structuur opstellen die voor jou werkt. In dit uur zul jij al een stuk meer overzicht hebben en kun je direct aan de slag.

Je kunt ervoor kiezen om gedurende 6 maanden na onze kennismaking wekelijks of om de week met mij te sparren, waar we jouw doelen zullen tracken en steeds zullen vernieuwen. Ik pas mijn structuur graag op jou aan.

Wil je eerst meer weten? Stel mij een vraag!

Ervaring

Als ondernemer heb ik 8 jaar een online reisbureau gerund (voor surfvakanties) dus ik weet als geen ander hoe het is om je eigen broek op te moeten houden; niemand anders doet dat voor je.

In 2022 ben ik begonnen als Business Coach en tevens geef ik trainingen op het gebied van time-management en effectiviteit. Rondom het thema GRIP heb ik tevens een Kennissessie voor de Remote Business Club gegeven want zaken als Plannen, Doelen Stellen en Discipline vallen onder mijn tweede natuur.

Omdat ik het erg leuk vind (en omdat ik op deze manier weer het reizen met mijn werk kan combineren), geef ik ook les. Op (internationale) universiteiten geef ik lessen over ondernemen.
5/5
Olmo is voor een langere tijd mijn sparringpartner geweest en heeft mij in verschillende situaties erg goed kunnen helpen. In de periode waarin ik heb gezeten is er veel op me af gekomen qua werkdruk en was het af en toe lastig om een goede focus te houden op de prioriteiten. Olmo heeft me op erg veel verschillende vlakken kunnen helpen wat mij meer structuur en daarbij rust heeft gegeven.

De meest waardevolle skills die mij hebben geholpen zijn het helpen van structuur aanbrengen in mijn werk (helpen uitzoomen en prioriteren), het helpen op strategisch vlak (nieuwe invalshoeken en aanpak) en een gedeelte persoonlijke ontwikkeling (structuur in plannen en managen van taken). Bij elkaar een hele optelsom aan skills waar ik veel waardering voor heb.

Olmo is een kritisch persoon en heeft een goed luisterend oor. Hij weet vervolgens goede vragen te stellen om jezelf te triggeren en bepaalde ontwerpen van verschillende perspectieven te bekijken. Verder kan Olmo een goede bijdrage leveren aan jouw manier van werken en denkt hij vaak in een concrete manier naar oplossingen.
Joerie Gennisse - Founder Devoonsounds

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Olmo van Beurden

Je accountability partner

Jij gaat aan de slag met doelen stellen én behalen, ik help je bij het opstellen en blijf je ondersteunen als een stok achter de deur.

Stel je vraag