Je eigen MVP bouwen

Maxim Orlov

Ik geef advies over

OP ZOEK NAAR EEN CTO?
Ik bied duidelijke begeleiding voor de technische roadmap van jouw product, waardoor je overbodige ontwikkelingskosten, vertragingen en andere gangbare valkuilen kunt vermijden.

Laat technische obstakels niet in de weg staan van het realiseren van je dromen; laten we ze samen aanpakken.

ICT RECRUITMENT
Het vinden van de juiste ontwikkelaar kan het succes van jouw project maken of breken. Benut mijn expertise om topkwaliteit talent te identificeren en aan te nemen, afgestemd op je specifieke behoeften.

Waag geen gokje met aanwerving; zorg met mijn begeleiding dat jouw technisch team optimaal is.

NO CODE OPLOSSINGEN
Ik leid je naar de no-code oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw concept. Ik geef je advies hoe je zelf moeiteloos een MVP kunt bouwen, waarbij je gangbare ontwikkelingsuitdagingen omzeilt.

Samen brengen we jouw idee sneller en slimmer tot leven.

Ervaring

Al 8 jaar zit ik in de wereld van full-stack softwareontwikkeling, en ben ik van ontwikkelaar doorgegroeid naar een CTO-rol bij toffe startups. Ik heb aan van alles gewerkt: van apps voor social media tot e-commerce sites en financiële dashboards, allemaal met verschillende technologiën.

De systemen waar ik aan gewerkt heb werden door meer dan 100k+ mensen gebruikt. Ik heb een crypto e-commerce geholpen hun assortiment te vergroten en hun omzet in 18 maanden is daardoor 6x gegroeid. Gedurende mijn carrière heb ik schaalstrategieën gepland en uitgevoerd om groeiende gebruikersbases te accommoderen. Ik heb het geluk gehad om samen te werken met diverse teams, van oprichters tot ontwerpers.

Het bijblijven in de altijd evoluerende wereld van webontwikkeling is een passie van mij. Via middelen zoals mijn website en nieuwsbrief, en door één-op-één interacties, streef ik ernaar inzichten te delen en mede-ontwikkelaars te helpen op hun reis.
5/5
Maxim is een ongelooflijk getalenteerde ontwikkelaar met leiderschapskwaliteiten. Hij heeft met aandacht een app ontworpen om de operaties bij een non-profit voedselbank te beheren, waardoor de bedrijfsprocessen van de organisatie als geheel zijn verbeterd. Zijn communicatie met de stakeholders heeft de standaard gezet voor onze toekomstige projecten. Ik heb met veel plezier met hem samengewerkt.
Maxim Orlov

Je eigen MVP bouwen

Ik koppel diepgaande technische kennis aan praktische bedrijfsinzichten. Of je nu de juiste ontwikkelaar zoekt, een technische roadmap nodig hebt, of de kracht van no-code wilt benutten: ik ben jouw gids.

Stel je vraag