Je Go-To-Market strategie in kaart

Matthieu Reijers

Ik geef advies over

“Het meest waardevolle adviesuurtje van Adviesuurtje.”

Als ondernemer barst je van de ideeën, maar een idee is slechts een euro waard; de uitvoering, daarentegen, een miljoen. Het gaat namelijk om 80% van de waarde die je levert en slechts 20% om je verhaal.

Ik help je met je Go-To-Market strategie en executie (online én offline). Binnen 1 uur krijg je concreet antwoord op de vraag of je propositie echt kans van slagen heeft, hoe je moet starten of doorgaan en hoe jij het beste aanbod realiseert voor klanten die wél bij jou kopen.

Na afloop krijg je direct een handvol waardevolle leads waar je direct mee aan de slag kunt. Beloofd!

Concreet:
✔️ Iemand die met je meedenkt en adviezen geeft waar echt niemand aan denkt
✔️ Propositie/idee validatie
✔️ Een kickstart voor je Go-To-Market aanpak
✔️ Je ideale klant (ICP) in kaart
✔️ TOFU (Top of the Funnel insights)
✔️ Van start met het MTTRS lifecycle Framework
✔️ Starten met je Outreach activiteiten (Cold Calling, Cold e-mail, Appointment Setting) en praktisch advies hierbij

Ervaring

Met ruim 15 jaar aan ondernemers ervaring kan Matthieu met recht zeggen dat hij zeer ervaren is in het opzetten en uitbouwen van verschillende bedrijven, zowel online als offline.

Matthieu is oprichter van 6 bedrijven en heeft 2 succesvolle exits mee mogen maken. Ook kent Matthieu de keerzijde van het ondernemen; kortom verwacht een bijzonder waardevol uur.

#1. Outbound strategist & Go-To-Market specialist van Nederland. Matthieu maakt waar wat hij beloofd.
5/5
“Waar zat je al die tijd? Had ik je 20 jaar geleden maar ontmoet.” – Jasper van den Berg / Founder/CEO Hubbz Offices

“Matthieu is een ambitieuze en fijne gozer. Hij heeft kennis van zaken en is altijd bezig om in zijn vakgebied voorloper te zijn. Hij heeft tijd voor vragen en, nog belangrijker, hij maakt tijd vrij om de antwoorden te vinden, al dan niet direct te geven. Matthieu helpt mee, denkt mee en is altijd enthousiast. Dat maakt het prettig samenwerken.” – Melvin van Velzen / Founder/CEO Onepaper

“Matthieu is verreweg de beste en meest talentvolle marketeer die ik ken. Ik viel als een blok voor hem. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en hij krijgt echt alles en iedereen in beweging.” – Maike van Lente / Global Education & Capability Educator at Keune Haircosmetics

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Matthieu Reijers

Je Go-To-Market strategie in kaart

#1. Outbound strategist & Go-To-Market specialist van Nederland. Matthieu maakt waar wat hij beloofd.

Stel je vraag