Je geld meer waard laten worden

Marc van Versendaal

Ik geef advies over

Bitcoin, Goud, Zilver, Crypto, Aandelen, Staatsobligaties, nationale valuta’s & inflatie.

Alles rondom geld en hoe de “waarde” van je geld te leren behouden of zelfs meer waard te laten worden. Zowel voor individuen als bedrijven.

Kortom: hoe jezelf te beschermen tegen inflatie & koopkrachtvermindering.

Ervaring

Maak kennis met Marc, met een unieke achtergrond in psychologie, poker en “high level sales” prestaties voor toonaangevende bedrijven, ontwikkelde hij uiteindelijk een zeer nieuwsgierige kijk op de wereld van geld. Sinds 2018 verdiepte hij zich in traditionele investeringen & beleggingen (aandelen, goud/zilver & staatsobligaties) en waagde zich zelfs aan de wilde golven van “shitcoins” in de cryptowereld.

Maar het was de wake-up call van de pandemie in 2020 die zijn ogen echt opende voor de ware macht van overheden en hoe weinig kennis individuen hebben over hun financiële lot. De gebroken nationale valuta’s binnen het traditionele financiële systeem en de wijdverbreide oplichterij, leugens en manipulatie in de cryptowereld hebben een vuur in hem aangewakkerd en zijn onwankelbare enthousiasme voor 100% Bitcoin aangewakkerd.

✔️ Extreem nauwkeurige & diepe kennis over het huidige financiële systeem & Bitcoin

✔️ Een geboren educator & communicator

✔️ Lol trappen tijdens groei-momenten
5/5
“Ik ben nog nooit iemand tegen komen die zo enthousiast alsook met inlevend vermogen in staat is om zoiets ingewikkelds, als Bitcoin & het financiële systeem, zo eenvoudig & glashelder uit te leggen. Er is echt een wereld voor me open gegaan..” – S. Duppen.

“Van iets wat ik dacht dat saai was zo leuk brengen is echt een kernkwaliteit van Marc. Sinds ik bij zijn community ben aangesloten voel ik echt een passie om met mijn geld & Bitcoin aan de slag te gaan. De humor & de energie nog daargelaten, maar de kennis & inzichten zijn echt van een ander niveau” – R. vd Errelen
Marc van Versendaal

Je geld meer waard laten worden

Bitcoin, Goud, Zilver, Crypto, Aandelen, Staatsobligaties, nationale valuta’s & inflatie. Alles rondom geld en hoe de “waarde” van je geld te leren behouden of zelfs meer waard te laten worden. Zowel voor individuen als bedrijven.

Stel je vraag