Je zakelijke interieur verbeteren

Liesbeth Rensen

Ik geef advies over

Toe aan een nieuw (zakelijk) interieur? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook als je voor jezelf wilt beginnen in interieurontwerp en -advies help ik je graag.

🏠 Interieurontwerp
🏠 Interieuradvies
🏠 Ondernemen in de detailhandel
🏠 Ondernemen in interieurontwerp

Door vanuit gevoel te ondernemen creëer ik de mooiste resultaten!

Ervaring

Inmiddels heb ik 7 jaar mijn Eigen bedrijf in interieurontwerp en advies. Sinds 2 jaar werk ik vanuit een prachtig pand in de binnenstad in Hattem. Hierin komen ontwerp, product en contact samen. Hierdoor kunnen we niet alleen een ontwerp maken, maar ook tot leven laten brengen en klanten ontvangen. Een perfecte combinatie!
5/5
In verband met de verbouwing van onze woning hebben wij Liesbeth om advies gevraagd voor de indeling en inrichting van de ruimten in ons huis. Liesbeth luistert goed naar onze woonwensen, komt met voorstellen en eventueel met alternatieven. Het uiteindelijke advies voor de indeling van onze totale woning, het interieur, de kleur- en materiaalkeuze en de producten sluiten hier perfect op aan.

Tijdens de verbouwing was er prima overleg met de aannemer, onder andere over het lichtplan. Het is ook erg prettig dat de producten voor je besteld kunnen worden, waardoor je ontzorgd wordt. Ook kun je in de studio in Hattem diverse artikelen bekijken, waaronder veel mooie items om af te stylen! We hebben het hele traject als zeer professioneel, betrouwbaar en prettig ervaren, korte lijnen, snelle goede communicatie, waarbij de service prima is.

Het resultaat is dan ook erg mooi geworden en wij zijn hier erg blij mee. Het is met recht ons “eigen” interieur geworden! Wij raden Liesbeth zeker aan!

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Liesbeth Rensen

Je zakelijke interieur verbeteren

Toe aan een nieuw (zakelijk) interieur? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook als je voor jezelf wilt beginnen in interieurontwerp en -advies help ik je graag.

Stel je vraag