Je nieuwe verdienmodel vormgeven

Kim Werensteijn

Ik geef advies over

✔️ Business Coaching
✔️ Slimme verdienmodellen die voor jou werken
✔️ Recruitment Marketing & Employer Branding
✔️ Emigreren / wonen en werken (vanuit Spanje)

Ervaring

Hoi, ik ben Kim!

Ik ben een business coach voor (recruitment) ondernemers en ik werk vanuit het zonnige Spanje. Voordat ik dit realiseerde gaat er natuurlijk een hele reis vooraf. In het kort gezegd, heb ik mijn verdienmodel van interim uurtje factuurtje en searchen verschoven naar een bedrijf op mijn voorwaarden waarbij ik de dingen doe die ik echt leuk vind.

Ook heb ik ervoor gezorgd dat er maandelijks meer (vaste) omzet binnenkomt, ik remote kan werken vanuit Spanje en ik slechts 4 uur per dag werk.

De ondernemers die ik het afgelopen jaar heb begeleid ervaren meer succes, ze groeien op persoonlijk vlak, ze groeien als ondernemer én ze groeien in omzet.

Voel jij ook dat het nu tijd is voor die verandering in jouw bedrijf? Plan met mij een adviesuurtje in zodat jij direct al stappen kunt maken in jouw bedrijf of met jouw wens om uit het buitenland te werken (en wonen).
5/5
Kim is een geweldige coach! Ik vind het als zelfstandige lastig om geen sparringpartner te hebben. Tijdens de coachgesprekken kon ik allerlei vragen stellen en de dingen die ik leerde gelijk toepassen op mijn eigen situatie. Na elk gesprek kon ik met concrete stappen verder gaan.
Abeer Mahdi IT Recruiter (ZZP bureau), Fresh New Step

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Kim Werensteijn

Je nieuwe verdienmodel vormgeven

Business Coaching | Slimme verdienmodellen die voor jou werken | Recruitment Marketing & Employer Branding | Emigreren / wonen en werken vanuit Spanje

Stel je vraag