Je leiderschap en teamverband optimaliseren

Kelly Broere

Ik geef advies over

Ik geef advies aan (zelfstandige) HR professionals, Directie of MT leden over de volgende vraagstukken:

✔️ Leiderschap:
Hoe leid en motiveer ik mijn medewerkers of stimuleer ik dat bij de managers binnen een organisatie

✔️ Verandertrajecten:
Waar moet ik rekening mee houden bij veranderingen binnen een organisatie en hoe zorg ik dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

✔️ Teamcoaching:
Wat kan ik doen als de samenwerking binnen een team niet goed verloopt, er een slechte cultuur heerst of als er conflicten zijn.

✔️ Strategische HR vraagstukken:
Hoe stel je een strategisch HR plan op en zorg je dat HR strategie aansluit bij de organisatie doelstellingen

Ervaring

Ik heb ruim 18 jaar ervaring als Senior HR professional en heb veel veranderingstrajecten binnen bedrijven begeleid, strategische HR vraagstukken behandeld en HR roadmaps opgezet en uitgevoerd.

Daarnaast geef ik al ruim 10 jaar trainingen op het gebied van leiderschap, omgaan met veranderingen, persoonlijke effectiviteit en cultuurverschillen binnen een organisatie.

Daarnaast coach en begeleid ik de afgelopen 4 jaar teams om de samenwerking te bevorderen, patronen zichtbaar te maken en de effectiviteit binnen de team te verhogen.

Daarnaast begeleid ik bedrijven bij veranderingstrajecten op het gebied van overnames, fusies, herstructureringen en groei. Ik begeleid de directie om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en organisatiedoelstellingen samen met alle teams en medewerkers te realiseren.

Heb jij een vraag over leiderschap, veranderingen binnen organisaties of samenwerking optimaliseren binnen teams, plan een adviesuurtje in met mij.
5/5
Kelly is een bewonderingswaardige hard werkende dame die zich vast bijt in een project en niet meer loslaat voordat problemen of opdrachten naar 100% tevredenheid zijn opgelost. De vele trainingen die ik bij haar heb gevolgd waren altijd inspirerend en hebben echt het verschil gemaakt in hoe ik nu leiding geef en op een veel productievere manier met mijn team samenwerk.
Emily de Kleine - Senior HR Manager
Kelly Broere

Je leiderschap en teamverband optimaliseren

Heb jij een vraag over leiderschap, veranderingen binnen organisaties of samenwerking optimaliseren binnen teams, plan een adviesuurtje in met mij.

Stel je vraag