Je operationele proces optimaliseren

Kars Odink

Ik geef advies over

Jouw productie als showroom?

Ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van operations en heb jij een vraagstuk over het organiseren van jouw operationele proces? Zie je variatie in kwaliteit (klantklachten, afkeur, schades), doorlooptijd of stijgende operationele kosten? Staat je productiecapaciteit onder druk, kan je de salesvraag niet aan of wil je capaciteit uitbreiden?

Laten we een adviesuurtje plannen! Aan de hand van een aantal slimme tips en spelregels help ik je graag op weg.

Ervaring

Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen van mensen, processen en leiderschap in operations.

Vanuit Proverta ondersteun ik bedrijven in productie & logistiek bij het slim organiseren van processen, het realiseren van flow en korte doorlooptijden. Met als doel betekenisvolle resultaten halen en groei realiseren voor de klant. Wij zijn expert op het gebied van standaardisatie van taken en het snel, robuust en efficiënt inleren van personeel.

Wij helpen jouw organisatie bij het bouwen van een dagelijkse verbetercultuur. Daarbij hebben wij focus op de mens en het proces. Wij geloven namelijk dat het de medewerkers zijn die het verschil maken. Wij implementeren dus geen lean. Wij helpen om het “lean denken” binnen jouw organisatie aan de gang te krijgen en initiatieven te nemen die bijdragen aan de dagelijkse uitdagingen. Uiteindelijk willen we een cultuur bouwen waar enthousiaste en creatieve medewerkers iedere dag bezig zijn met het bouwen van het ideale proces, zonder enige vorm van verspilling.

In alles wat wij doen, geloven wij dat medewerkers het verschil maken.

Na mijn studie Automatisering- & Energietechniek en Technische bedrijfskunde ben ik in 2013 gestart op de afdeling Supply Chain Development bij Jumbo Supermarkten. In de jaren daarna ben ik werkzaam geweest bij meerdere organisaties (zoals FrieslandCampina, Scania, BYK Chemie), maar altijd in en om operations.

Ik heb ervaring als (site-) manager, lean professional en trainer met verschillende verbeterprogramma’s binnen automotive, chemie, retail, logistiek, food en scheepsbouw bij verschillende bedrijven in diverse sectoren.
5/5
Kars heb ik leren kennen als een leidinggevende die altijd bezig is met de volgende verbeter-stap. Een gedreven collega die snel verbanden legt en ervoor zorgt dat doelstellingen worden behaald. Wat ik in de samenwerking met Kars erg heb gewaardeerd, is dat Kars zaken die onder de oppervlakte spelen, herkent en opmerkt. Deze eigenschap geeft vertrouwen en zorgde ervoor dat ik ontzettend fijn met hem heb samengewerkt. Kars is optimistisch, communicatief sterk en geeft op een prettige manier feedback. Ik was blij met hem!
Maaike Ankoné - Scania
Kars Odink

Je operationele proces optimaliseren

Zie je variatie in kwaliteit van je operationele proces (klantklachten, afkeur, schades), doorlooptijd of stijgende operationele kosten? Staat je productiecapaciteit onder druk, kan je de salesvraag niet aan of wil je capaciteit uitbreiden? Laten we een adviesuurtje plannen!

Stel je vraag