Je reisverhaal gepubliceerd

Judith van Bilsen

Ik geef advies over

Wie interesse heeft om zelf ook reisverhalen te gaan schrijven en wellicht in kranten en tijdschriften wil komen, kan bij mij terecht. Zo kan ik je uitleggen hoe de ‘business’ in elkaar zit, hoe je een verhaal pitcht en hoe je met je verhaal opvalt in de massa.

Daarnaast weet ik alles over het organiseren van retraites en reizen. Ook als je bijvoorbeeld coach bent en retraites of grote bijeenkomsten organiseert met overnachting, heb je je aan bepaalde wettelijke verplichtingen te houden. Er komt een hoop bij kijken.

Ik zorg dat je weet wat je moet doen, zodat je je aan de regels houdt en daarnaast zo weinig mogelijk risico’s loopt. Met een handig overzicht zodat je overal over nagedacht hebt bij de organisatie van jouw retraite of reis.

Ervaring

Ik ben reisjournalist, reisblogger en organiseer wandelreizen door heel Europa. Als freelance reisjournalist werk ik voor verschillende tijdschriften, kranten en online reisplatforms.

Daarnaast ben ik vast redactielid van het tijdschrift Wandelmagazine.
5/5
Ik liep samen met Judith een deel van de GR5 in België en ik was onder de indruk van haar voorbereiding. Ze is heel geïnteresseerd en professioneel. Ik merkte dat bedrijfseigenaren onderweg graag met haar samenwerken voor publiciteit in onder andere Wandelmagazine. Overigens is ze nu ook nog te spotten in het tv-programma You Never Walk Alone!
Renée Schieving
Judith van Bilsen

Je reisverhaal gepubliceerd

Wie interesse heeft om zelf ook reisverhalen te gaan schrijven en wellicht in kranten en tijdschriften wil komen, kan bij mij terecht. Daarnaast weet ik alles over het organiseren van retraites en reizen.

Stel je vraag