Je organisatie burn-out proof maken

Jolanda Barnhoorn

Ik geef advies over

✔️ Verzuim door stress en burn-out
✔️ Burn-out coaching
✔️ Burn-out preventie

Ervaring

Ik ben een ervaren en gecertificeerde burn-out coach en burn-out preventie specialist. Doordat ik zelf meer dan 20 jaar heb gewerkt als leidinggevende en verandermanager in zowel de publieke als private sector ken ik als geen ander de gebruiken en taal van de werkvloer.

Als burn-out coach werk ik volgens de CSR-methode (Chronische Stress Reductie). Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode, waarbij het herstel van een burn-out psycho-biologisch wordt aangepakt. Hierbij wordt er zowel ingezet op lichaam, geest en gedrag.

Daarnaast kan ik ervoor zorgen dat het risico op een burn-out in je organisatie drastisch wordt verminderd. Door middel van een burn-out preventie programma voor medewerkers of leidinggevenden creëer ik meer bewustwording en kennis over wat een burn-out is. Ook kan ik zorgen voor het burn-out proof maken van de cultuur van je organisatie.
5/5
Jolanda heeft het zeldzame talent om een heldere, nuchtere aanpak te combineren met oprechte, warme betrokkenheid. Door haar deskundige coaching ben ik uit het donkere dal van mijn burn-out gekropen. Ik ben er zeker van dat er nu weer mooie, nieuwe wegen voor mij open liggen.
Anna Koster (2023)
Jolanda Barnhoorn

Je organisatie burn-out proof maken

Burn-out voorkomen op de werkvloer? Minder ongezonde stress? Ik adviseer organisaties burn-out proof te worden dmv een preventieprogramma en help jou duurzaam herstellen van je burn-out.

Stel je vraag