Je SEO optimaliseren

Jody op den Buijsch

Ik geef advies over

✔️ SEO
✔️ Zoekwoordonderzoek
✔️ Copywriting
✔️ Organisch verkeer naar je website verhogen

Ervaring

In tegenstelling tot je dagelijkse bakje overnight oats is werken aan je organische vindbaarheid geen recept waar slechts één nacht overheen gaat.

Het kost over het algemeen veel tijd en inspanning van alle partijen. Als (beginnend) ondernemer zijn er snellere manieren om zichtbaarheid te creëren en de juiste doelgroep aan te spreken.

Ik vertel je in een adviesuurtje graag hoe je zélf aan de slag gaat met de vindbaarheid van je website en leer je alle basics op het gebied van SEO.
5/5
Jody is een fijne samenwerkingspartner en deskundig wat betreft ins en outs van vindbaarheid in Google. Ze ontwikkelt ook eigen tools die klanten helpen de data inzichtelijk te maken. Fijn is dat ze goed meedenkt in campagnes en ze meetbaar maakt.
Julia Kooyman

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Jody op den Buijsch

Je SEO optimaliseren

10 jaar ervaring in SEO l Praktische uitleg l Duidelijk stappenplan zodat je na afloop zélf met de vindbaarheid van je site aan de slag kunt

Stel je vraag