Je wil investeren in een tweede woning in Spanje

Nils Janssen

Ik geef advies over

Je bent ZZP-er / ondernemer en wil investeren in een tweede woning / vakantiehuis in Spanje, om zelf van te genieten en als belegging voor de toekomst voor je pensioen. Of als extra inkomen voor nu uit verhuur, voor als het even wat minder loopt met nieuwe klanten of opdrachten. Je wil voorkomen dat je spaargeld verdampt als gevolg van inflatie en daarom kun je het maar beter slim investeren.

✔️ Waar moet je allemaal aan denken?
✔️ Waar te beginnen?
✔️ Hoe werkt financiering?
✔️ Wat is je doel?
✔️ Hoe kies je een locatie?

Ervaring

Zelf ben ik al 8 jaar ZZP-er en zocht ik naar mogelijkheden om mijn opgebouwd kapitaal en woningoverwaarde te beleggen, zodat het rendement zou opleveren. Ook om daarmee een extra inkomen te genereren en niet alleen afhankelijk te zijn van die ene opdracht als ZZP-er.

Ik ben me gaan verdiepen in de mogelijkheden en in combinatie met de liefde voor Lanzarote, één van de Canarische Eilanden, besloten te gaan voor een investering die naast een aantrekkelijk rendement ook levensgenot biedt.

Deze kennis en ervaring wil ik graag met anderen delen, zodat ook zij deze stap kunnen zetten en zorgeloos kunnen genieten met daarbij een aantrekkelijk rendement op hun investering.
5/5
Als oud collega kwam ik weer in contact met Nils die vertelde over zijn ervaring als ZZP-er en hoe hij zijn liefde voor Lanzarote gecombineerd heeft met een slimme investering van zijn opgebouwde kapitaal en woningoverwaarde in een tweede woning.

Ik was onder de indruk van zijn kennis en toewijding om anderen te helpen dezelfde stappen te zetten. Nils deelt graag zijn inzichten en ervaring, waardoor hij niet alleen een betrouwbare adviseur is, maar ook een bron van inspiratie voor degenen die slim willen investeren, maar ook streven naar levensgenot.
Marco
Nils Janssen

Je wil investeren in een tweede woning in Spanje

Om zelf van te genieten en als belegging voor de toekomst voor je pensioen.

Stel je vraag