Je werving- en selectieproces verbeteren

Lynn van Wonderen

Ik geef advies over

✔️ Het verbeteren van de arbeidsmarktcommunicatie.
✔️ Het stroomlijnen van de processen achter de werving.
✔️ Tips voor het schrijven/verbeteren van jouw vacaturesteksten.
✔️ Laagdrempelig en samen met jou kijken naar verbeterpunten binnen de werving en selectie van jouw onderneming!

Ervaring

Sinds 2018 zit ik in de arbeidsbemiddeling: eerst drie jaar voor een technisch detacheringsbureau en sinds 2021 op freelance basis. Door mijn achtergrond in de hospitality kijk ik verder dan het puur invullen van een functie, maar meer naar de personen achter een bedrijf of CV. Dit neem ik mee in bijvoorbeeld vacaturesteksten en arbeidsmarktcommunicatie. Want kijken voor de lange termijn en behoud van personeel is net zo belangrijk als het vinden van (passende) kandidaten.

Ik zie heel snel welk talent het team kan versterken. Ik kijk dan niet alleen naar de functie, maar vooral wat voor type mens er nodig is. Want naast passen in een bedrijfsstructuur, is juist de bedrijfscultuur heel erg belangrijk. Zo bouw ik mee met mijn klanten aan het sterker maken van hun bedrijf en draag ik bovendien bij aan het werkgeluk van hun personeel. En daar doe ik het voor.
5/5
Onze online zichtbaarheid is vele malen groter sinds Lynn dit begeleid en uit handen laat nemen. Het aantal volgers is ontzettend gegroeid en we hebben via deze weg ook al sollicitanten mogen verwelkomen.

Lynn is een fijne sparringspartner om onze visie op de toekomst te verhelderen. De samenwerking met Lynn ervaren we als fijn, laagdrempelig en constructief.
Robin Ruiter, Protakt
Lynn van Wonderen

Je werving- en selectieproces verbeteren

Duidelijke en praktische stappen en tips om aan de slag te gaan met jouw werving en selectie vraagstukken.

Stel je vraag