Je vraagbaak op het gebied van personeel

Femke Theuws

Ik geef advies over

Als ondernemer kun je te maken krijgen met allerlei personeelsvraagstukken waar je niet direct antwoord op hebt. Bijvoorbeeld hoe je je organisatie goed inricht, wat er voor nodig is om goed werkgever of opdrachtgever te zijn of hoe je omgaat met verzuim of disfunctioneren?

Voor al je vragen, groot of klein, strategisch of operationeel, kun je bij mij terecht.

Ervaring

Al ruim 25 jaar werk ik als HR professional, waarvan de laatste 15 jaar in de culturele en creatieve sector. In 2022 ben ik gestart met Vitalidade en werk ik voor een grote diversiteit aan organisaties. Voor meer informatie over mijn professionele achtergrond verwijs ik naar mijn LinkedIn-profiel.

Daarnaast ben ik gecertificeerd als Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen en Integriteit en kan ik je adviseren over het vergroten van de sociale veiligheid binnen je organisatie.
5/5
Femke is een extern HR-specialist met wie samenwerken voelt alsof ze dagelijks deel uitmaakt van het vaste team. Ze is betrokken, benaderbaar en goed op de hoogte van de actualiteit. Voor ons museum verstevigde ze de basis, met een aangescherpt personeelshandboek en een nieuw ingericht functiehuis. Absoluut een aanrader dus, en ook nog eens een heel fijn mens!
Herman Tibosch, directeur Museum Jan Cunen
Femke Theuws

Je vraagbaak op het gebied van personeel

Voor grote en kleine personele vraagstukken, goed werkgeverschap of -opdrachtgeverschap.

Stel je vraag