Je Teamdag zelf organiseren

Outsider Organizing - Eline

Ik geef advies over

✔️ Een teamdag organiseren die leuker en origineler is dan wat je eerder hebt gedaan.

✔️ Een heidag uitdenken waarin je niet alleen werkt aan de toekomst, maar ook serieus plezier maakt en elkaar beter leert kennen.

✔️ Bijzondere werkvormen inzetten zodat het team zelf de regie krijgt om te werken aan hun ontwikkeling en betere (hybride) samenwerking. Door de talenten van de teamleden in te zetten kun je dure en langdurige teamtrajecten vermijden.

✔️ Een bijzondere dag voor onboarding opzetten.

Ervaring

IT, processen en de mens zijn als tandwielen met elkaar verbonden in een organisatie. Hapert er een tandwiel, dan duik ik er graag in om het geheel weer soepel te laten lopen. Allergisch voor ‘zo gaat het hier nu eenmaal’. Want bedrijven die in de toekomst willen floreren moeten dingen anders doen. Wat mij kenmerkt: elke dag iets nieuws leren, kruisbestuiving opzoeken en een neiging om tegendraadse analyses te maken.

Optimaliseren van de manier van samenwerken is de rode draad in alle functies en opdrachten die ik heb vervuld. Als kwaliteitsadviseur, beleidsadviseur, projectmanager, organisatieadviseur en trainer – in verscheidene branches. Hierdoor heb ik een goed gevulde gereedschapskast met methodieken, werkvormen en inzichten om jou te voorzien van een oplossing op maat.
5/5
Eline hebben we als kundig en prettig in omgang ervaren. Ze voelt goed aan waar optimalisatie te behalen valt. Ze komt niet met standaardoplossingen en denkt out-of-the-box mee en draagt oplossingen aan die bij jou als persoon passen. Ook spiegelt ze goed en geeft food-for-thought. Dankzij goed passend advies een aantal veranderingen in onze werkwijze kunnen doorvoeren en inspirerende ideeën opgedaan om verder aan de slag te gaan.
Jorien Mulder – van t Riet, Project Manager bij Stichting Kind en Ziekenhuis
Outsider Organizing - Eline

Je Teamdag zelf organiseren

In één uur onderzoeken we wat je nodig hebt om een onvergetelijke teamdag of heidag te organiseren, waarmee je jouw team écht verder helpt

Stel je vraag