Je performance op topniveau

Maud van der Meer

Ik geef advies over

Je hebt hoge ambities voor jouw bedrijf. Maar je mist het energieke lichaam en brein als basis om te kunnen performen op topniveau. Je wilt graag en je hebt handvaten nodig om aanzienlijk beter te performen. Dat betekent; een betere ondernemer, fijnere (business) partner en een hoger rendement met dezelfde inspanning.

Helder- en fit zijn. Een strakke body en in vorm zijn. Dat willen we allemaal. Maar het gaat er niet om in vorm te komen, het gaat erom in vorm te blijven. Constant en op een gezonde manier op topniveau te blijven performen. De huidige maatschappij vraagt veel van ons. Maar 99% van de artsen zit vast in een system dat zich enkel richt op symptoombestrijding. Het draait hierbij niet om het leveren van top performances! Niet ziek zijn, betekent niet dat je op topniveau presteert. En juist daar helpt het ColdGold programma je bij.

Je elimineert slechte slaap, voorkomt brainfog, verbetert je energie en verhoogd aantoonbaar je focus. Neem de controle over je gezondheid terug. Voel je weer jezelf. Concreet betekent dit dat je een haarscherpe focus krijgt en een maximaal energielevel bereikt. Ongeacht waar je uitdaging ligt, ga je op alle facetten presteren. Tijdens deze expert sessie doorlopen we jouw dag, slaap- en eetpatronen. Je ontvangt waardevolle inzichten voor jouw slaap, voeding, stress, beweegpatronen- en energiebalans. Concrete adviezen en aanbevelingen van een meermaals goudenmedaillewinnaar. Je kan er direct mee aan de slag. Voorkomt een stap naar de huisarts, en je werkt samen aan een top performance!

Mijn naam is Maud van der Meer en als goudenmedaillewinnaar help ik jou van de basics, naar een performance op topniveau!

Dive into excellence en ga voor goud met het ColdGold programma. Voor vrijwel iedereen nu (tijdelijk) beschikbaar via Adviesuurtje. Wacht niet te lang. Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar.

Ervaring

Over ColdGold – Maud van der Meer

Ondernemen is topsport. Dat herken je. Met ruim 15 jaar ervaring uit de topsport en als voormalig Olympisch zwemster, meervoudig Wereld- en Europees kampioen weet ik als geen ander hoe het is om blijvend op topniveau te presteren. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jij structureel op topniveau blijft performen. Bereik High Performance Prestaties met het ColdGold programma binnen 90 dagen middels test-based nutrition.

✔️ Een partner/ accountability partner die aan je zijde staat;
✔️ Adviezen van een meervoudig Wereld- en Europees kampioen om jouw ambities te realiseren;
✔️ Helder en fit zijn, een strakke body krijgen en houden;
✔️ Constant op topniveau presteren met dezelfde inspanning;
✔️ Elimineren van bad habits – en dus een haarscherpe focus en maximaal energielevel hebben;
✔️ Ervoor zorgen dat alles wat je aanraakt veranderd in goud;
✔️ Aantoonbaar resultaat binnen 90 dagen met het ColdGold programma.
5/5
Ervaringen van deelnemers aan het programma

Matthieu Reijers / CEO/ Investeerder Venturem Capital
Bij de reguliere gezondheidszorg kan ik niet terecht. Medicatie is geen oplossing. Voortdurend eis ik namelijk van mijzelf op topniveau te presteren. Dat vraagt veel, levert veel op, maar is soms ook uitputtend. Dankzij de bruikbare adviezen en het programma van Maud lever ik niet alleen betere prestaties, maar ben ik hier voor mijzelf ook oprecht tevreden mee.

Aymen Achnine / Professioneel Taekwondo sporter/ atleet
Als atleet was ik op zoek mijn voeding te verbeteren die mijn prestaties zouden bevorderen. Nadat ik bij Maud gekomen was, zijn zowel mijn prestaties als mijn algehele gezondheid enorm verbeterd! Ik voel me energieker, fitter en mijn herstel is beter dan ooit met de voedingsadviezen van Maud!

Thys te Poele – CEO/eigenaar FluxBolwerk
Altijd scherp, kundig en goed advies. Contact met Maud zorgt ervoor dat wij fysiek en mentaal in perfecte staat zijn om dag in dag uit te kunnen presteren op top niveau. Geen arts die mij van mijn hoofdpijn af wist te helpen, maar een simpele voedingstip en het is zo goed als verleden tijd.

Ramon de Meijer – Nederlands Bondscoach schoonspringen
Dankzij Maud voel ik mij weer energiek en scherp! Ze is bijzonder deskundig en kan dat goed op je overbrengen. Door de juiste aanpassingen in mijn voeding heb ik geen dips meer, slaap ik vele malen beter en kan ik de hele dag doorgaan!
Maud van der Meer

Je performance op topniveau

Als voormalig Olympisch zwemster, meervoudig Wereld- en Europees kampioen weet ik als geen ander hoe het is om blijvend op topniveau te presteren.

Stel je vraag