Je partner in praktische ondersteuning

Monique Knol

Ik geef advies over

Praktische Hulp:
We bieden praktische ondersteuning aan werknemers en particulieren in stressvolle situaties (life-events). Denk aan financiële zorgen, scheiding, zorg voor naasten en zo meer.

Onze focus ligt op het bieden van de juiste praktische ondersteuning wanneer het nodig is.

Verzuimpreventie:
Onze expertise stelt ons in staat om proactief werknemers te begeleiden, waardoor verzuim wordt voorkomen of verminderd.

Subsidie-Experts:
Onze kennis stelt ons in staat om de juiste subsidieregelingen te identificeren; wij begeleiden deskundig door het aanvraagproces.

Ervaring

Monique Knol
Met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van Sociale Zekerheid, is Monique een expert die het complexe doolhof van regels en voorschriften doorgrondt. Of ze nu fungeerde als interim juridisch kwaliteitsmedewerker of als teamcoach bij diverse sociale diensten in het land, Monique heeft vrijwel alle mogelijke situaties aangepakt.

Ze staat bekend om haar diepgaande kennis, scherpe en doelgerichte communicatie en haar praktische benadering. Monique gaat tot het uiterste om het beste resultaat voor haar klanten te bereiken.

Huib van Veen
Met ruim 23 jaar ervaring als zelfstandig financieel professional, is hij dé specialist op het gebied van boekhouding en op maat gemaakt financieel advies voor zowel particulieren als bedrijven. Met een schat aan kennis en ervaring kan Huib vrijwel elk bedrijf voorzien van waardevol financieel inzicht en zorgvuldige administratieve dienstverlening.
5/5
Door jullie praktische manier van benaderen, kon ik zelf de juiste keuze maken en stappen nemen.
Claudia Blok

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Monique Knol

Je partner in praktische ondersteuning

Midden in de chaos zoeken wij een oplossing! Life-events, verzuimpreventie en subsidie-expertise

Stel je vraag