Je keuze voor onderzoek en advies

image001

Ik geef advies over

Ik help je met advies over wat je zelf kunt doen om financiële- en reputatieschade te voorkomen. Denk aan:

✔️ Personeels- en gedragsreglement
✔️ Toegang tot geld, goederen en vertrouwelijke informatie
✔️ Screening van personeel
✔️ Wat te doen bij vermoedens van fraude (zoals diefstal en onterecht verzuim)

Veel ondernemers schakelen ons recherchebureau in als er schade is aangericht door bijvoorbeeld diefstal, bij vermoedens van onterecht ziekteverzuim of een incident met grensoverschrijdend gedrag.

Ik help je graag om zelf aan te slag te kunnen met de beheersing van de risico’s binnen jouw bedrijf. Welke afspraken kun je met je personeel maken om problemen te voorkomen?

Problemen met personeel kunnen sneller en met minder kosten worden opgelost als een bedrijf al preventieve maatregelen heeft genomen.

En als er dan toch problemen zijn geef ik graag advies over de stappen die je kunt nemen om deze op te lossen.

Ervaring

Ik ben gecertificeerd particulier onderzoeker en heb ruime ervaring met het doen van onderzoek voor bedrijven.

Denk hierbij aan het vermoeden dat een zieke werknemer niet écht ziek is, diefstal door personeel, fraude met werktijden of bonnetjes, overschrijding van een concurrentiebeding, valse facturen of problemen met onwenselijk en/of grensoverschrijdend gedrag.

Hierbij is kennis van het arbeidsrecht van groot belang. Ik help mijn klanten graag om ervoor te zorgen dat zij als werkgever juridisch de juiste stappen zetten om tot de oplossing van het probleem komen.

Daarnaast doe ik onderzoek voor particulieren voor bijvoorbeeld alimentatieonderzoek en het opsporen van verloren personen. In het verleden heb ik onderzoek gedaan voor televisieprogramma’s van SBS (Gestalkt) en John van den Heuvel.

Mas Nova Recherche heeft een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB nr 1654) en alle onderzoekers hebben toestemming van de Politie om onderzoek te mogen doen.
5/5
Wij hebben in een aantal fraude- en verduisteringszaken met Mas Nova samengewerkt. De communicatie met Mark verliep prettig en via korte lijntjes.

Mas Nova leverde helder en overtuigend bewijs dmv interviews en video opnames. Hierdoor konden de arbeidsovereenkomsten tussen onze cliënten en de betreffende medewerkers snel en pijnloos beëindigd worden. Volgende keer schakelen we Mas Nova zeker weer in.
Kim van Bree (DSK Juristen)
image001

Je keuze voor onderzoek en advies

Ik help je met preventie van & onderzoek naar fraude en grensoverschrijdend gedrag in je bedrijf.

Stel je vraag