Je juridische partner in personeels­kwesties

Jolien Macken

Ik geef advies over

Ik ben de juridische partner in personeels­kwesties voor HR en directie. Ik kan onder andere helpen bij:
✔️ ontslag
✔️ ziekteverzuim
✔️ reorganisatie
✔️ verbetertrajecten met werknemers

Vergeet die ouderwetse, stijve advocatuur. Ik streef naar een advocatuur 2.0. Veel klanten zeggen dat ik geen typische advocaat ben en daar ben ik trots op.

Met mijn juridische expertise, no-nonsense mentaliteit, menselijkheid, wars zijn van juridisch geneuzel en de drive om het beste resultaat voor mijn klanten te behalen, ben ik een waardevolle partner voor iedere werkgever die met arbeidsrechtelijke vraagstukken te maken heeft.

Ervaring

Sinds 2015 ben ik advocaat. Van begin af aan sta ik (met name) werkgevers bij. Als advocaat ben je verplicht jaarlijks minimaal 20 uur bij te scholen. Daarvan moet er 10 uur besteed worden aan je specialisatie. In mijn geval is dat arbeidsrecht. Daarnaast blijf ik up to date door middel van verschillende kennisbanken en door lid te zijn van verscheidene specialisatieverenigingen.
5/5
We werken al enige jaren zeer succesvol samen met Jolien. Ze heeft ons voorzien van uitstekende adviezen en heeft ons juridisch bijgestaan in diverse arbeidsrechtelijke kwesties.

Wat Jolien echt onderscheidt, is haar vermogen om altijd oog te hebben voor de belangen van alle betrokken partijen. Hierdoor is ze zeer bekwaam in onderhandelingen en het vinden van oplossingen.

Naast haar professionele kwaliteiten is ze ook een bijzonder plezierig persoon om mee samen te werken. Ik kan Jolien van harte aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan een deskundige arbeidsrechtadvocaat.
Pieter Schouten, Managing Director van Interhal Group
Jolien Macken

Je juridische partner in personeels­kwesties

Waardevolle partner voor iedere werkgever die met arbeidsrechtelijke vraagstukken te maken heeft.

Stel je vraag