Je expert voor remote werken, vanlife

Frank Boom 2

Ik geef advies over

🏝 Remote werken, hoe doe je dat?
🏝 Internet en stroom tijdens remote werken
🏝 Een goed ingerichte remote werkplek
🏝 Kwalitatieve online meetings en het beheersen van jouw agenda

Ervaring

Met mijn camper cross ik heel Europa door, de meest bijzondere plekken worden bezocht en daar werk ik achter mijn laptop. Want wild kamperen is iets wat ik het liefste doe. En dan raad je het al, daar is geen stroom èn geen internet. Daarnaast werk ik 7 dagen per week als ik op reis ben. Mijn dagen zijn niet van 9 tot 5, maar toch efficiënt met alleen maar tevreden klanten. Want het laatste wat ik wil, is dat mijn klanten ‘last’ hebben van mijn avontuur.

Door x jaar ervaring met remote werken is de camper optimaal ingericht. Niet alleen de camper, ook mijn workflows en agenda. Inmiddels weet ik als geen ander hoe te dealen met minder efficiënte dagen en wanneer je kan pieken. Want ik wil mijn onderneming graag draaiende houden, blijven groeien als ondernemer en zorgen dat mijn klanten blijven groeien.

Daarnaast heb ik ruim 2 jaar ervaring als ondernemer, waarbij ik je nu al kan zeggen: durf risico’s te nemen, want overal is een oplossing voor.
5/5
Frank heeft mij voorzien van praktische tips om stappen te zetten richting het werken op afstand waar ik veel waarde uit haal. Denk hierbij aan tips voor het werven van opdrachten, het maken van afspraken met afnemers en het behouden van focus tijdens een werk week. Daarnaast heb ik veel gehad aan zijn tips voor het bouwen van een eigen camper.
Maurice Buitenkamp
Frank Boom 2

Je expert voor remote werken, vanlife

Ik geef advies over Remote werken, hoe doe je dat?

Stel je vraag