Je eigen content maken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik geef advies over

✔️ Het opnemen, monteren en produceren van visueel aantrekkelijke video’s.
✔️ Het zelf creëren van professionele foto’s door middel van optimale compositie, belichting, apparatuurgebruik en meer.
✔️ Het ontwikkelen van een strategie voor boeiende en consistente visuele content ter versterking van je merkidentiteit.

Ervaring

Als eigenaar van Vermaat Multimedia, foto- en videograaf en een achtergrond in muziekproductie, lever ik hoogwaardige visuele content aan zakelijke en particuliere klanten.

Mijn veelzijdige diensten omvatten het produceren van diverse videoprojecten zoals aftermovie’s en bedrijfsfilms, het vastleggen van unieke beelden, variërend van gezinsportretten tot bedrijfsfotografie, en het ontwerpen van aantrekkelijke grafische elementen.

Daarnaast vervul ik de rol van productieleider bij Podcastopnemen.com en heb ik ervaring als mediavormgever voor EWS Group.
5/5
Ik heb Stijn leren kennen als een fijne en flexibele fotograaf om mee te werken. Hij denkt mee met je en probeert de boel net even vanuit een ander perspectief aan te vliegen. Lekker gemakkelijk in het contact, wel zo prettig.
Emile Goeting (Entermotion)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je eigen content maken

Ik sta klaar met advies voor iedereen die zelf foto- en videocontent wil produceren.

Stel je vraag