Je écht onderscheidend presenteren

Lisette Molenaar

Ik geef advies over

Wil je je écht onderscheidend presenteren zodat je opvalt in soms toch wel overvolle markten?

Jij weet als geen ander hoe het moet. En toch blijft de manier waarop je jezelf presenteert een beetje hangen op een basic niveau… Je weet dat er meer in zit, maar hoe precies?

Dingen voor jezelf scherp zien is gewoon zoveel lastiger dan voor een ander.

Alle ondernemers die hun branding echt goed hebben neergezet, hebben dat niet alleen gedaan.

Boek het COM & PLAY adviesuurtje, dan maken we samen van jou dat fantastische A-merk zodat je makkelijker de leukste klanten aantrekt.

Concrete onderwerpen waarmee we aan de slag (kunnen) gaan:
✔️ Zorgen dat je hele branding klopt. Merk je nu dat je offline leuker bent dan online? Ik scan je website en socials en laat je precies zien waar dat aan ligt.
✔️ Je contentstrategie: voor een kwartaal content bedenken in een uur.
✔️ Creatieve communicatie-acties bedenken die passen bij je merk en je concreet meer klanten en omzet opleveren.

COM & PLAY is sharp in a fun way. Dus we maken inhoudelijk snel slagen én je gaat met onwijs veel goede energie weg zodat je zin hebt om wat we bedenken goed uit te voeren.

Ervaring

Lisette is merkstrateeg en werkte zelf voor grote A-merken bij onder andere Nestlé en Nuon/Vattenfall. Ze leerde daar hoe het is om een merk te bouwen en weet alles over strategisch content maken. Nu helpt ze ondernemers om van hun mkb of personal brand een A-merk te maken om zo makkelijker de leukste klanten aan te trekken.
5/5
“Het is een feest om 1:1 met Lisette te werken. Zelfs als je je branding al redelijk op orde hebt, zet Lisette je nog meer op scherp. Altijd liefdevol en met een glimlach, maar goudeerlijk. Met als resultaat een topbranding, veel likes en reacties én nieuwe cliënten.”
– Rosan Boersma – coach

“Lisette heeft me enorm geholpen bij de COM & PLAY strategiesessies. Brain picking, love it. Out of the box denken en mijn blinde vlekken op tafel leggen. Origineel en verfrissend. Echt fijn om met jou samen te werken.”
– Anoek Schippers – LinkedIn Expert
Lisette Molenaar

Je écht onderscheidend presenteren

Alle ondernemers die hun branding echt goed hebben neergezet, hebben dat niet alleen gedaan.

Stel je vraag