Je data marketing consultant

Bryan van Bergen

Ik geef advies over

Ik stroomlijn jouw marketingautomatisering, Google tag manager beheer, GA4-tracking en datawarehouse en elimineer rommelige accounts en versnipperde data.

Daarnaast ontgrendel ik inzichten met innovatieve data-oplossingen voor een helder overzicht en actiegerichte resultaten.

Ervaring

Met meer dan acht jaar ervaring in de dynamische wereld van marketing en data-analyse, ben ik uw gids naar datagedreven succes.

Mijn avontuur in de marketingwereld heeft me in contact gebracht met zowel de opkomende sterren als de gevestigde reuzen in de industrie, verspreid over Europa en daarbuiten. Met een veelzijdige aanpak help ik zowel kleine ondernemingen als grote conglomeraten hun potentieel volledig te benutten.

Deze rijke ervaring stelt mij in staat om complexe data en processen te vertalen naar eenvoudige, maar krachtige strategieën die concrete resultaten opleveren. Laat mij u helpen om de verborgen waarde in uw data te ontsluiten en transformeer deze in winnende acties die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen stuwen.
5/5
Als data consultant heeft Bryan een onuitwisbare indruk op ons bedrijf achtergelaten. Vanaf de eerste dag bracht hij een diepgang aan kennis en inzicht die onze verwachtingen ver overtrof. Met een scherpe analyse en een strategische blik op data, heeft hij niet alleen onze datastructuur geoptimaliseerd, maar ons ook in staat gesteld om op basis van die data concrete, resultaatgerichte beslissingen te nemen.

Wat echt indruk op ons maakte, was zijn vermogen om complexe dataconcepten te vertalen naar begrijpelijke en uitvoerbare plannen, geschikt voor elk niveau binnen onze organisatie. Zijn persoonlijke benadering, gecombineerd met een ongeëvenaarde expertise, maakte hem niet alleen een consultant maar een ware partner in onze groei.
Bryan van Bergen

Je data marketing consultant

Transformeer data in inzichten om de juiste acties te ondernemen!

Stel je vraag