Je eigen website en salesfunnels opzetten

Jasper de Lang

Ik geef advies over

Ik help coaches & experts hun verhaal visueel te maken en de juiste klanten aan te trekken met een persoonlijke website, sterke branding en helder aanbod. Dit doe ik door jouw boodschap over te brengen aan jouw ideale klant met de juiste combinatie van vormgeving, beeld en tekst.

Mijn expertise zit hem het bouwen van complete websites in WordPess met Elementor, het ontwerpen van salespagina’s (inclusief waar welke teksten moeten komen en hoe je deze kunt schrijven), het bouwen en opzetten van complete funnels (van bezoekers naar leads naar klanten), e-mailmarketing, content creatie & automatiseringen. Ik geloof in de kracht van eenvoud en pas dit zoveel mogelijk toe in alles wat ik doe.

Ervaring

Na mijn loondienst ervaring als verpakkingsontwerper in de retail maak, ontdek en bouw ik nu al 12 jaar lang van alles op gebied van webdesign en digitale marketing. De passie voor het online creëren heeft me nog steeds in zijn greep en mijn nieuwsgierigheid zorgt dat ik elke dag nog meer en meer leer. Deze passie heeft ervoor gezorgd dat ik in de afgelopen jaren honderden websites, salespagina en funnels heb mogen bouwen voor mooie ondernemers die ik hiermee een klein beetje verder heb geholpen in het bereiken van hun (ondernemers) dromen.
5/5
“Jasper heeft buiten de nodige kennis een flinke dosis creativiteit om je website vorm te geven en weet je wensen goed te manifesteren in een mooi resultaat. Hij neemt ruim de tijd voor je waardoor je het gevoel krijgt het te kunnen loslaten, wat hij aan het einde van het traject ook waarmaakt.”
Evelyne van Winden

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Jasper de Lang

Je eigen website en salesfunnels opzetten

Website strategie & ontwerp, Sales funnels

Stel je vraag