Je communicatie en teamwerk verbeteren

Irene van Gameren

Ik geef advies over

Jij bent eraan toe om keuzes te maken. Om krachtig te kiezen op jouw eigen wijze. Je snakt ernaar vrijheid te ervaren om te werken en leven op jouw manier. Je streeft naar betere resultaten voor jouw bedrijf, jouw team, jouw persoon. Wat houdt je tegen?

In dit adviesuurtje krijg je daar antwoord op. Ook laat ik je zien hoe en Human Design en NLP je kunnen helpen om te groeien. Als professional, als ondernemer, als mens.

Ervaring

De afgelopen ruim 20 jaar heb ik op verschillende manieren honderden mensen gefaciliteerd in het verbeteren van hun leiderschap, communicatie en teamwerk. Meestal in de context van veranderingen. Ik pas de kennis en kunde uit NLP toe om mensen zakelijk te laten groeien.

Persoonlijk leiderschap en motivatie zijn mijn specialismen geworden. De vraag wat mensen motiveert om hun werk te doen, boeit mij zeer. Ik help hen vervolgens om zelf de regie in te nemen over hun werk.

Ik geef:
✔️ Eén op één coaching / Human Design-analyses
✔️ NLP Business opleidingen in kleine groepen
✔️ Workshop: Eigenwijs in je werk
✔️ Verdiepingsprogramma’s in het werken met NLP en Human Design

En ik werk, in opdracht, met leiders en hun teams.

Ik ben een aanjager van verandering voor gedreven ondernemers en leiders. Die vanuit zelfinzicht het verschil willen maken; voor zichzelf en anderen. Denkers én doeners die willen werken vanuit hun hart én missie. Die het aandurven om krachtige keuzes te maken. Die effectiever willen communiceren met zichzelf en anderen. Én willen komen tot gewenste (gedrags)veranderingen. Om zo hun resultaten te verbeteren, werkplezier te verhogen en werkgerelateerde ziekten zoals stress, burn-out en bore-out te voorkomen.
5/5
Ik kom altijd met nieuwe energie en inzichten uit de gesprekken met Irene. Zij laat me ervaren dat ik aan het roer sta en de regie heb. Dat is de kracht van Irene.
Christina Maasdam
Irene van Gameren

Je communicatie en teamwerk verbeteren

Ik faciliteer mensen in het verbeteren van hun leiderschap, communicatie en teamwerk. Meestal in de context van veranderingen. Ik pas de kennis en kunde uit Human Design en NLP toe om mensen zakelijk te laten groeien.

Stel je vraag