Je merk positioneren

Imke Adolfs

Ik geef advies over

✔️ Het bouwen van een succesvol merk
✔️ Waar er groeikansen liggen voor jouw merk
✔️ Het komen tot een goede positionering en propositie
✔️ Het bepalen van een duidelijke strategie voor duurzaam succes

Vanuit rust en helderheid begeleid ik jou en jouw merk naar een volgend niveau. Ik weet snel tot de kern te komen en de essentie te vangen van wat jouw eigen maakt. Vanuit een duidelijke positionering en propositie weet ik heel goed met jou de praktische vertaalslag te maken zodat je nieuwe groei gaat realiseren.

Ervaring

Positionering & Merkstrateeg voor ambitieuze brands en ondernemers die vernieuwde groei willen realiseren. Al acht jaar in het mooie vak en met diverse bedrijven samengewerkt.

Het is relevanter dan ooit om een eigen sterke positie in te nemen die ons los plaatst van andere in onze branche. Om gekozen te blijven worden.

Ik help je bij het innemen van een sterke eigen positie voor consistente en duurzame bedrijfsgroei. Een positie waarmee jij jezelf los plaatst van andere in jouw branche. Jouw merk naar een volgend niveau voor meer impact en succes op een manier die volledig bij jou past.
5/5
Imke heeft ons inzicht gegeven in waar we staan, waar we naartoe willen en hoe we dat het beste kunnen uitdragen. Als je nog iemand zoekt die voor hetzelfde vraagstuk staat dan zou ik Imke aanbevelen, haar persoonlijke, professionele manier van werken overgoten met een vleugje humor heeft ons gebracht tot het resultaat waar we trots op zijn.
Lamers & Visser 2.0

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Imke Adolfs

Je merk positioneren

Positionering & Merkstrateeg voor ambitieuze brands en ondernemers die vernieuwde groei willen realiseren

Stel je vraag