Je grote event organiseren

Ilse Trang

Ik geef advies over

Wedding- en eventplanning (10-1000+ bezoekers)
Eventstyling
Eigen bedrijf starten in wedding- en eventsector

Ervaring

Na jarenlang de grootste televisieprogramma’s te hebben geproduceerd, zocht ik meer de persoonlijke connectie met de mensen die in de schijnwerpers stonden. In navolging van een minor Eventmanagement die ik tijdens mijn studie Media & Entertainment Management op Bali heb voltooid, heb ik mij in 2020 gespecialiseerd in weddingplanning en het roer omgegooid.

Sindsdien mag ik de mooiste momenten meemaken in de levens van de mensen die mij hierin toelaten en heb ik voor mezelf de perfecte combinatie gecreëerd van het produceren van televisieprogramma’s naar het produceren van bruiloften. Persoonlijker kan natuurlijk niet!

Toen ik mijn bedrijf starte was ik precies mijn doelgroep! Bijna 30, stond op het punt te trouwen, beiden erg druk met onze fulltime jobs en als klap op de vuurpijl bleek ik ook nog 13 weken zwanger op onze trouwdag. Ik begrijp daarom als geen ander waar bruidsparen behoefte aan hebben.

Niet alleen tijdens de bruiloft, maar vooral de aanloop daar naartoe. Dat hoort ook echt een feestje te zijn en daar (ont)zorg ik voor!
5/5
Op 1 juni jl. zijn wij getrouwd en Ilse heeft ons bijgestaan als ceremoniemeester. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben wij al onze wensen met haar besproken en hoe zij ons hierbij kon helpen.

Op de dag zelf heeft zij ons goed geholpen, ook met zaken die niet liepen zoals verwacht, dit was ontzettend fijn! Ook na onze bruiloft bleef ze beschikbaar voor eventuele vragen en dat laat ook wel zien hoe betrokken ze is.

Ilse, wij zijn erg dankbaar voor al jouw hulp en wensen jou heel veel succes in de toekomst!
Selma & Faizel (getrouwd op 1 juni 2023)
Ilse Trang

Je grote event organiseren

Na jarenlang de grootste televisieprogramma’s te hebben geproduceerd, ben ik in 2020 gespecialiseerd in weddingplanning. Groot event organiseren of als weddingplanner sparren? Ik adviseer graag!

Stel je vraag