Je cyber security op orde

Hidde von Devivere

Ik geef advies over

✔️ Cyber security
✔️ Online/digitale veiligheid
✔️ Security as a service
✔️ Cyber security awareness trainingen

Wij onderscheiden ons doordat we jong zijn. We hebben geen saai process, geen ingewikkelde termen die eigenlijk niemand begrijpt of oplossingen die eigenlijk “nutteloos” zijn in vele gevallen.

Cyber security is ingewikkeld en wij willen dat alles duidelijk voor je is. Daarnaast werken wij met gevoelige gegevens en hebben wij een belangrijke taak, namelijk uw bedrijf beveiligen. U bent geen nummer, U bent onderdeel van Sharqsec.

Wij zijn recht toe recht aan, eerlijk en transparant. Wij zullen ten alle tijde onze eerlijke en ongezouten mening geven om de veiligheid van uw bedrijf te verbeteren. Dit doen we omdat het gaat over de veiligheid van uw bedrijf, wat enorm kostbaar en belangrijk is.

Wij scannen 24/7 zowel interne als externe bedrijfs netwerken en koppelen alle gevonden kwetsbaarheden aan de gestelde informatie beveiligingsnormen van het desbetreffende bedrijf. Wij heb ben te allen tijden inzicht en het beveiligingsniveau, en doordat we 24/7 scannen nemen we aansprakelijkheid weg.

Ervaring

Sharq Security onderscheidt zich als een expert in cyber security door strategische samenwerkingen met gerenommeerde bedrijven in de branche. Ons toegewijde team van ervaren cyber security specialisten staat garant voor diepgaande kennis en vaardigheden. Bovendien zijn onze software en applicaties grondig gecertificeerd, waarmee we hoogwaardige beveiligingsoplossingen bieden aan onze klanten.

Bij het afnemen van een advies uurtje zul je niet alleen toegang hebben tot mijn kennis, maar ook tot de kennis van Bjorn Overbeek, de CTO van Sharq Security met 10 jaar ervaring in hacking, security en preventie.
5/5
Het was fijn om met sharqsec samen te werken aan het beveiligen en optimaliseren van mijn websites. Gewenste verbeteringen werden snel doorgevoerd. Tevens werd ik gedurende het traject goed op de hoogte gehouden van wat wel en niet kon, en van het tijdspad der werkzaamheden. Tevens zijn Daniel, Hidde ,en Bjorn aardige en enthousiaste personen om mee samen te werken

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Hidde von Devivere

Je cyber security op orde

Cyber security is ingewikkeld en wij willen dat alles duidelijk voor je is.

Stel je vraag