Je Microsoft 365 en Azure expert

Hans Last

Ik geef advies over

Loop jij dagelijks tegen problemen aan op het gebied van Microsoft 365 of Azure? Als ervaren IT specialist help ik jou graag om met een frisse blik te kijken naar mogelijkheden.

Tijdens het gesprek maken wij het probleem of vraagstuk glashelder en bepalen samen de vervolgstappen. Na ons gesprek ben jij weer enkele inzichten rijker.

Verder is het waardevol om een adviesuurtje te boeken als je;

📀 Wilt sparren met IT expert met ervaring op het gebied van complexe IT omgevingen

📀 Niet meer weet hoe je een IT issue opgelost krijgt. Ik help jou om het overzicht terug te krijgen, zodat jij weer weet hoe je verder kunt

Ervaring

Ik ben een IT expert met 20 jaar ervaring als engineer, consultant en architect. Mijn kennisgebieden zijn IT Infra, Cloud (Azure & O365, werkplekken en applicaties. Ik heb gewerkt voor zowel kleine als grote en complexe organisaties.
5/5
Ik was enorm verrast door de vele tips en adviezen die ik mocht krijgen in maar 1 uur tijd. Hans is een constante bron van inzichten en mogelijke te bewandelen wegen en dit heeft mij enorm geholpen om terug in controle te komen wat betreft mijn uitdagingen op IT gebied.

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Hans Last

Je Microsoft 365 en Azure expert

Wil jij nu eindelijk het IT probleem oplossen waarvan je dagelijks hinder ondervind? Boek dan een adviesuurtje en krijg van mij de eerste waardevolle adviezen mee naar huis.

Stel je vraag