Je salaris onderhandelingen

Hannie Derlagen

Ik geef advies over

✔️ Salarisonderhandelingen
✔️ (Remote) werken in Spanje & Cuba

Ik geef duidelijk & praktisch advies, en ben daarnaast eerlijk en recht door zee! Omdat ik zowel de ondernemers als de kandidatenzijde heb gezien in mijn werk, weet ik goed de belangen tegen elkaar af te wegen en dus een passend advies te geven ten aanzien van onderhandelingen over salaris.

Daarnaast ben ik waarschijnlijk nu nog de enige remote recruiter die (recent) vanuit Cuba heeft gewerkt, dus ik kan je tips geven die je nog nergens anders online kunt vinden.

Ervaring

Hi!

Mijn naam is Hannie Derlagen, 39 jaar jong en en zo’n 13 jaar werkzaam in de (internationale) arbeidsbemiddeling, waarbij ik diverse junior, medior en senior rollen heb vervuld binnen het office, en finance domein. Zo hielp ik vele honderden potentiële werknemers met (de voorbereiding van hun) salarisonderhandeling bij aansprekende werkgevers!

Tevens heb ik 1,5 jaar voor een Spaans remote bedrijf gewerkt en diverse malen vanuit Cuba remote werkzaamheden als recruiter verricht, en kan ik je ook hierover adviseren.

Denk aan:
Welke voorbereiding moet je treffen, welke documentatie is nodig voor de diverse landen, welke steden zijn aan te raden, hoe ga je om met het tijdsverschil, hoe zit het met het gebruik van internet en welke andere applicaties zijn aan te raden, welke dingen kun je beter niet doen en waar moet je rekening mee houden tov het werken in Nederland.
5/5
Dankzij Hannie haar advies hebben we een nieuwe medewerker een passend aanbod kunnen doen.

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Hannie Derlagen

Je salaris onderhandelingen

Salarisonderhandelingen: ik geef jou een passend advies.

Stel je vraag