Je ICT oplossingen op orde

Gert-Jo van der Heijden

Ik geef advies over

Ik help bedrijven bij het organiseren van het ICT & Contractbeheer.

Samen kijken we naar wat voor jou de beste oplossing is om:
✔️ ICT oplossingen die passen bij jouw bedrijf
✔️ Optimaal gebruik te maken van IaaS, PaaS en Saas
✔️ Kosten te besparen
✔️ Contracten van leveranciers te managen
✔️ Levering volgens afspraak

Mijn passie is om organisaties een betrouwbaar stuur te geven.

Ik ben een energieke, enthousiaste en pragmatische manager met een brede kennis van IT die op alle lagen binnen een organisatie kan samenwerken en tot juiste resultaten komt.

Ervaring

Als ervaren ICT & Contract Manager heb ik jarenlange ervaring in het organiseren en optimaliseren van de relatie tussen klanten en leveranciers op het gebied van ICT Management en Outsourcing.

Ik ben een enthousiaste en doelgerichte ICT Manager met brede achtergrond en ervaring bij verschillende (internationale) organisaties. Een businesspartner waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en die communicatief vaardig is waardoor verbindingen snel worden gelegd.
5/5
Gert-Jo kwam ons team versterken in de fase dat we op IT gebied verder moesten professionaliseren en digitaliseren. De combinatie van enthousiasme en kennis en kunde zorgde ervoor dat hij de verandering voor elkaar kreeg. Ook had hij een belangrijke rol in de ontwikkeling van de cloudstrategie voor onze dienstverlening.
L. Maessen

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Gert-Jo van der Heijden

Je ICT oplossingen op orde

Mijn passie is om organisaties een betrouwbaar stuur te geven.

Stel je vraag