Je bedrijf mooier en beter zichtbaar

Erik Fieten

Ik geef advies over

Ik zie veel bedrijven worstelen met hun zichtbaarheid. Waar sta je voor en waar ga je voor?

Hoe laat je dit nu het beste zien aan jouw (potentiële) klant?

Met een eigen team van 15 reclame-professionals maken wij jouw bedrijf mooier en beter zichtbaar.

Want als het niet blijft plakken, blijft het ook niet hangen!

Ervaring

Na drie jaar te hebben gewerkt bij Alvasi Reclame kreeg ik in 2015 de kans het bedrijf over te nemen. Drie jaar later volgde een 2e vestiging.

Wij werken voor ZZP’ers t/m groot bedrijf, van verloskundige t/m uitvaart (en letterlijk alles er tussen in). Doordat we ons verplaatsen in jouw klant weten we wat er eventueel mist. We doen het advies, ontwerp, productie en montage in eigen huis en weten daarmee van de hoed en de rand.

Met Nieuwleusen en Staphorst als standplaats werken we ook veel voor de industrie. Dus niet te veel bla bla. Niet lullen, maar poetsen.

WOO – Winnings Others Over. Ik geloof in de kracht van ons enthousiasme. Mensen bewegen tot verandering en verbetering. Natuurlijk meedenkend in realistische en nuchtere zin, maar ook eerlijk een waardevolle mening durven geven.
5/5
Als bedrijf zijn wij erg tevreden over Alvasi. De medewerkers luisteren goed naar onze wensen maar denken tegelijkertijd op een leuke, creatieve mee in de ontwerpen en weten er keer op keer iets moois van te maken. De lijnen zijn hierbij kort en er kan snel geschakeld worden. We ervaren dit als zeer prettig.
Gea van der Stouwe

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Erik Fieten

Je bedrijf mooier en beter zichtbaar

Met een eigen team van 15 reclame-professionals maken wij jouw bedrijf mooier en beter zichtbaar. Want als het niet blijft plakken, blijft het ook niet hangen!

Stel je vraag