Je remote werk vormgeven

Elvira Tibboel

Ik geef advies over

Alles op het gebied van Locatie onafhankelijk leven en werken.

Voor bedrijven:
1) Advies en ondersteuning bij het faciliteren van remote werken voor de medewerkers.
2) Recruitment en werving en selectie van vacatures die 100% remote ingevuld mogen worden

Voor individuen:
1) Remote leven en werken, hoe te beginnen.
2) Het vinden of zelf creëren van remote werk. Zowel in loondienst of als ondernemer.

Ervaring

Zelf werk ik al vanaf 2014 locatie onafhankelijk. Ik ben dus een doorgewinterde ‘ervaringsdeskundige’ als het gaat om remote werken. In 2017 heb ik Locatie Onafhankelijk Werk opgezet. Ik deel veel kennis over locatie onafhankelijk werk en ben daardoor inmiddels wel echt een expert op het gebied van locatie onafhankelijk werken.

Daarnaast ben ik een doorgewinterde HR- en Recruitment Business partner. Vanuit die rol heb ik honderden mensen van de ene naar de andere baan begeleid. En voor bedrijven honderden mensen geworven. Mens en werk….en de verbinding daartussen. Deze kennis en ervaring zet ik in ten behoeve van het remote kunnen werken.

Tenslotte, heb ik veel ervaring met het geven van trainingen, het coachen van individuen, en het begeleiden van groepen. Ik heb ruime management ervaring en tevens gewerkt als loopbaancoach, waar ik ook een opleiding voor heb gevolgd. Ik begeleid de Masterminds/ intervisie sessies voor de Remote Business Club, een groep van ervaren zelfstandige ondernemers.
5/5
Ik ben heel erg enthousiast over mijn remote sparringssessie met Elvira! De communicatie was super, zowel tijdens als na de sessies. Elvira nam supersnel contact met me op en stond meteen klaar met waardevolle inzichten en tips voor mijn specifieke situatie. Haar vele ervaring en uitgebreide netwerk in remote HR waren duidelijk merkbaar. Haar begeleiding gaf me het zelfvertrouwen en inzicht om mijn zakelijke doelen te starten en vast te houden. Bedankt!
Yaumil Smeele

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Elvira Tibboel

Je remote werk vormgeven

Locatie onafhankelijk werken en leven. Ik weet er alles van! Praktisch, concreet en doelgericht ‘Remote Werk’ advies voor zowel bedrijven als individuen.

Stel je vraag