Je online omzet verhogen

Dylan Mouthaan

Ik geef advies over

★ Verhogen online omzet v/d site dmv verbeteren van landingpagina’s en funnels met A/B testen en doorvoeren best practices

★ Verhogen rendement v/d online campagnes zoals Google/Instagram/Facebook Ads.

★ Marketing Automation doorvoeren in bedrijfsprocessen om zo tijd te besparen op routine (marketing) activiteiten. Met AI voor extra effectiviteit.

★ Specialist in growth marketing met allrounder skills. Gewerkt met de grote CMS en Webshop platforms en heeft Design, HTML, CSS en Javascript skills.

Ervaring

Webshop platforms: Shopify, WooCommerce, Squarespace en Magento
🚀 Klanten: Wehkamp, Robeco, ABN AMRO, ECCO Shoes en nog veel meer: resume.dylanmouthaan.nl/clients

Een volledig volledig geautomatiseerde e-mail marketingstroom opgezet. Stuurt Facebook leads naar hun eigen nieuwsbrief die je per lead verschilt obv interesses voor een hogere response.

Eigen framework ontwikkelt om site volledig te beoordelen op identificeren op verbeterpunten van je site. Adviezen leiden tot conversieverhoging.

Van ad hoc A/B testen naar het opzetten van 5 A/B testen per week. Uiteindelijk 90 A/B testen opgezet in 6 maanden vanaf de eerste werkdag.
5/5
Dylan is een aanpakker met oog voor creatie en visie op resultaat. Met zijn kennis haalden wij het beste uit de campagnes, voor de gebruiker én de business. Dylan schroomt niet zijn kennis te delen en heeft mij ontzettend goed geholpen met het neerzetten van een solide conversie-optimalisatieproces. Elk marketingteam zou een Dylan moeten hebben. Succes gegarandeerd!
René Politiek - Zelf.nl
Dylan Mouthaan

Je online omzet verhogen

Specialist in growth marketing met allrounder skills. Gewerkt met de grote CMS en Webshop platforms en heeft Design, HTML, CSS en Javascript skills.

Stel je vraag