Je vraagstuk binnen het sociaal domein

Chantal Wermers

Ik geef advies over

Je kunt me voor verschillende en diverse onderwerpen inschakelen.

Ik denk graag met je mee en adviseer je over:

✔️ Vraagstukken binnen het sociaal en maatschappelijk domein, zowel aan de kant van gemeenten als aan de kant van zorgaanbieders

✔️ Leidinggeven aan hoogopgeleide professionals

✔️ HR-vraagstukken binnen kleine en middelgrote organisaties

✔️ Verder bouwen van een klein bedrijf naar een efficiënt ingerichte organisatie

Door alle ervaring die ik heb opgedaan kan ik met een commerciële blik kijken naar de zaken die spelen in het sociaal domein. Dat kan gaan om uitdagingen binnen gemeenten, die zijn er genoeg! Maar ook als je als zorgaanbieder- of ondernemer eens wilt sparren kan ik meedenken vanuit het gezichtspunt van je klant. Win-win op meerdere vlakken!

Ervaring

Ik werk inmiddels bijna 25 jaar binnen het brede speelveld van het sociaal of maatschappelijk domein. Ik heb gewerkt aan zowel de kant van aanbieders, gemeenten als aan de commerciële kant binnen een advies- en detacheringsbureau. Ik ken het veld vanuit verschillende invalshoeken en weet wat er speelt. Ik beschik over kennis die up-to-date is.

In de afgelopen 10 jaar heb ik me begeven in het management en de directie van verschillende bedrijven, zowel non-profit als commerciële organisaties. Zij hebben allemaal 1 ding gemeen: het voelen van een maatschappelijke verantwoordelijkheid en het willen maken van impact.

Als mede-eigenaar van een jeugdzorgorganisatie heb ik meegebouwd aan een organisatie met 10 personen naar een florerende en groeiende organisatie met inmiddels meer dan 150 medewerkers. Hierin hebben we lef getoond, aangetoond dat het met minder overhead en efficiëntere processen wel kan binnen de huidige tarieven. Ik heb daar veel ervaring opgedaan over HR en alles wat daarbij komt kijken, inclusief bijbehorende valkuilen en uitdagingen.

Als interim manager heb ik het laatste jaar leiding gegeven aan het Team Beleid maatschappelijk domein van een middelgrote gemeente. Uitdagingen waren de basis op orde brengen, rust creëren, een goede en nieuwe portefeuilleverdeling tot stand brengen, wethouders en concernmanager adviseren, teamontwikkeling vormgeven en ook in inhoudelijk complexe casuïstiek meedenken.

Dit is slechts een kleine samenvatting van de dingen waarbij ik je kan helpen. Mijn ervaring is dat sparren met iemand die net buiten je eigen organisatie staat, je enorm kan helpen richting een oplossing van de uitdaging waar je voor staat. Ik help je graag de goede kant op!
5/5
Chantal is een super fijn persoon om mee samen te werken. Ze overziet snel moeilijke vraagstukken, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt op haar vertrouwen. Ze neemt de leiding en zorgt dat doelstellingen en resultaten worden behaald. Ze ziet wat er in de onderstroom gebeurt en beschikt over de vaardigheden hierop te interveniëren.
Janien Jonker, concernmanager Maatschappelijk Domein gemeente Hardenberg

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Chantal Wermers

Je vraagstuk binnen het sociaal domein

Een commerciële blik op de zaken die spelen in het sociaal domein.

Stel je vraag