Je superskills optimaal presenteren

Caroline Vermeulen

Ik geef advies over

Als carrièrecoach en personal branding expert help ik je met de optimale presentatie van jouw eigen superskills. Of je nu je personal brand nog moet ontdekken, je eerste blogs wilt schrijven of je jouw eigen podcast wilt produceren – samen werken we aan het versterken van jouw online aanwezigheid, zodat je jouw professionele doelen kan bereiken!

Door mijn wetenschappelijke achtergrond en jarenlange ervaring in het werken met corporates en startups, heb ik een unieke kijk verworven op de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden. Ik ben gepassioneerd over communicatie en weet als geen ander de juiste snaar te raken als het gaat van de vertaling van jouw unieke persoonlijkheid en gespecialiseerde skillsets naar een mooi en commercieel interessant beeld voor de buitenwereld.

Ervaring

Als ervaren recruitment en marketing communicatie specialist heb ik jarenlange ervaring met het begeleiden en coachen van hoogopgeleide kandidaten in de corporate en wetenschappelijke wereld. In mijn trainingen help ik mensen vertrouwen te krijgen in hun unieke skillset en deze op een passende manier te presenteren, zodat ze een aantrekkelijke en professionele uitstraling krijgen.

Daarnaast ben ik actief podcast producent en podcast host, waarmee ik mensen help hun verhaal met overtuiging en passie te vertellen – voor de versterking van hun persoonlijke of professionele brand.
5/5
Dear Caroline, I just wanted to say a big thank you for the amazing workshop! It was incredibly helpful to meet someone like you with loads of experience in recruiting.
– Carina Bruckmaier

Thanks Caroline Vermeulen and Elvira Tibboel-Clemens for having us 🍀 What an inspiring conversation we had! Thanks again, also for being Remote Working advocates.
– Alessio Patierno

Thanks for the insightful chat, Elvira Tibboel-Clemens and Caroline Vermeulen – This might launch Alessio’s podcasting career!
– Headroom
Caroline Vermeulen

Je superskills optimaal presenteren

Als carrièrecoach en personal branding expert help ik je met de optimale presentatie van jouw eigen superskills. Samen werken we aan het versterken van jouw online aanwezigheid, zodat je jouw professionele doelen kan bereiken.

Stel je vraag