Je recruitmentbedrijf opschalen

Bart Boting

Ik geef advies over

✔️ Opzetten van een schaalbaar Remote only Recruitment bureau

✔️ Sales, werven van nieuwe klanten (o.a. in Recruitment) en onderhandelen

✔️ Virtual assistants voor je laten werken zodat jij meer tijd hebt voor andere zaken

✔️ Investeren, o.a. in vastgoed

Ervaring

Nadat ik jarenlang als Operator en Productiemanager in de industrie heb gewerkt ben ik in 2020 na een reorganisatie voor mijzelf begonnen. Eerst als interim corporate recruiter en vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het bouwen van een schaalbaar recruitment bedrijf waarmee ik remote only werk zodat ik meer tijd heb voor mijn gezin, meer tijd heb om te reizen en vermogen op kan bouwen om financieel vrij te worden.
5/5
Bart ondersteunt Prothya in het werven van met name operators en monteurs in Amsterdam en Brussel. Bart heeft zelf gewerkt in de productie en snapt goed de problematiek van een productieomgeving. Hierdoor merk je dat de gesprekken met de stakeholders soepel verlopen en hij iedereen snel opgelijnd krijgt. Ook zijn de kandidaten hierdoor van erg goede kwaliteit. Hij is enthousiast en denkt in mogelijkheden. Zoek je operators? Dan zou ik zeker contact opnemen met Bart en de samenwerking aan gaan!
Prothya

Gratis kennissessies

Tijdens Linkedin Live kennissessies van Remote Business Club delen de experts van Adviesuurtje waardevolle kennis. Eerst kennismaken voor je een persoonlijke sessie boekt?

Bart Boting

Je recruitmentbedrijf opschalen

Ik blink uit in het bouwen en schalen van een (recruitment) bedrijf, het enthousiasmeren en inspireren van anderen en het doen van sales (koude acquisitie)

Stel je vraag