Je doelstellingen vertalen naar acties

Anouk Pruijn

Ik geef advies over

Behoefte aan overzicht, structuur en een duidelijke planning? Als project manager help ik verschillende MKB organisaties doelstellingen te vertalen naar acties en deadlines stressvrij te behalen.

✔️ Hoe krijg je een helikopter perspectief?
✔️ Hoe zorg je voor orde in de chaos van alles wat nog moet gebeuren?
✔️ Hoe krijg je alle betrokken partijen mee in je project?
✔️ Hoe zorg je ervoor dat je binnen de tijd en het budget blijft?

Organiseren is mijn passie. Ik help je graag om in kaart te brengen welke stappen nodig zijn om jouw droomproject te verwezenlijken. En dat hoeft niet met allerlei ingewikkelde tools en software. Het liefste gebruik ik een agile aanpak met korte lijntjes.

Ervaring

Na mijn carrière te zijn gestart bij corporates zoals Coca-Cola en ABN AMRO, werk ik inmiddels alweer een aantal jaar met veel plezier op freelance basis voor MKB.

Mijn basiskennis is gelegd met certificeringen in:
✔️ PRINCE2
✔️ Agile Scrum
✔️ Lean IT

Frameworks en methodieken zijn niet heilig; ik kijk wat bij het project én de mensen past. Zodat jij overzicht hebt en werkbare acties krijgt.

Als digital nomad reis ik de wereld over en neem ik mijn werk overal met me mee! Ik heb al vanuit ruim 20 landen klanten blij gemaakt en projecten succesvol afgeleverd.

Dankzij deze manier van leven heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van remote / hybride werken aan projecten en communiceren met stakeholders. En als ik daarbij iets heb geleerd is dat je zaken remote op orde hebben bijdraagt aan een geslaagd project!

Ik werk het liefste vanuit andere tijdzones en zet graag virtual assistants in om zo maximaal efficient resultaat te leveren voor klanten. Benieuwd hoe deze manier van werken ook jou kan helpen met het realiseren van je projecten? Vraag me er naar!
5/5
Anouk is een super fijn persoon om mee samen te werken. Ze is georganiseerd, gestructureerd en je kunt op haar vertrouwen. Ze weet waar ze het over heeft en zelfs als ze aan de andere van de wereld zit, is ze altijd goed bereikbaar. Ze neemt de leiding wanneer nodig en kan ook digitaal processen en projecten perfect begeleiden.
Femke Sue van Bragt, IJsvogel Facilitair BV
Anouk Pruijn

Je doelstellingen vertalen naar acties

Ik help je graag om in kaart te brengen welke stappen nodig zijn om jouw droomproject te verwezenlijken.

Stel je vraag