Je beleidsmaatregelen op orde

Amador Brinkman

Ik geef advies over

✔️ Ondersteuning van ondernemers in het bevorderen van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

✔️ Aanbieden van expertise aan midden- en kleinbedrijven bij het ontwikkelen van beleidsmaatregelen op het gebied van Arbo, vitaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu, kwaliteit en duurzaamheid.

✔️ Begrijpelijk maken van de Arbo-wetgeving en het praktisch implementeren van online documentatiesystemen.

✔️ Naleving van wet- en regelgeving onder normen zoals ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001.

✔️ Psychologische veiligheid, en hoe effectief om te gaan met ziekteverzuim veroorzaakt door depressie, hoge werkstress en burn-out.

Ervaring

Ik ben in het verleden werkzaam geweest als organisatorisch adviseur op het gebied van HSSEQ (Gezondheid, Veiligheid, Milieu & Kwaliteit). Door de jaren heen heb ik internationale kennis van normen in verschillende zware industriële omgevingen vergaart; petrochemie, verpakking, transport, spoor, opslag en logistiek.

Mijn ervaring strekt zich van het strategisch adviseren van de ceo en het management team over complexe QHSE bedrijfsprocessen tot het werken met operators op de werk vloer om een verwaarloosde veiligheidscultuur leven in te blazen.

De laatste paar jaren ben ik bezig met het creëren van een online QHSE perspectief om ondernemers gezonder te laten leven en zo langer vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven.

‘Fysieke’, ‘sociale’ en ‘psychologische’ veiligheid zijn niet van elkaar te scheiden, zelfs voor MKB’ers die in deze tijd met hele andere gevaren te maken hebben dan hun voorgangers;

Lang zitten, alleen werken, niet ergonomische apparaturen gebruiken, werken van huis, te weinig beweging, geen self-care verrichten, slecht eten en slapen, overwerken, alleen lange ritten rijden, werken onder hoge druk, chemicaliën, gepest of gediscrimineerd worden en noem maar op.

Ik en mijn bedrijf Technique Works richtten ons op hoe wij jou en je bedrijf gezond en veilig in voortdurende motie kunnen houden, zodat je jezelf kan blijven focussen op wat jij het beste kan als ondernemer.
5/5
Amador is een zeer ervaren veiligheidsprofessional met een solide achtergrond die hij heeft verworven door zijn werk bij verschillende bedrijven in verschillende landen. Gedurende de tijd dat ik en hij samenwerkten, heeft Amador goede structuur weten aan te brengen in onze veiligheidsorganisatie.

Hij heeft tevens processen en systemen geïmplementeerd om onze EHS-programma’s te ondersteunen, en zo de basis te leggen voor voortdurende verbetering. Het was een mij genoegen om Amador als lid van het managementteam in onze organisatie te hebben gehad.
Marcos Machado - Business Unit Director at GXO Logistics, Inc.
Amador Brinkman

Je beleidsmaatregelen op orde

Aanbieden van expertise aan midden- en kleinbedrijven bij het ontwikkelen van beleidsmaatregelen op het gebied van Arbo, vitaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu, kwaliteit en duurzaamheid.

Stel je vraag