Je kennisvraagbaak voor landbouw en natuur

Sarah Westenberg

Ik geef advies over

Ik ben een enorme kennisveelvraat en hou ervan complexe vraagstukken uit te zoeken en te doorgronden. De opgedane kennis deel ik dan in hapklare brokken met mensen die niet de tijd (of puf ;)) hebben om zich er zelf helemaal in te verdiepen.

Mijn expertise ligt vooral op het vlak van landbouw- en natuurbeleid in brede zin, ecosysteemdiensten en groenblauwe diensten.

Ervaring

Ik werk als strategisch adviseur bij BoerenNatuur (www.boerennatuur.nl) en voer daarnaast als zelfstandig adviseur/onderzoeker via mijn eigen bedrijf (www.wanderaar.nl) opdrachten uit op het snijvlak van landbouw en natuur. En ik ben in mijn vrije uurtjes aan het promoveren op (beleid voor) groenblauwe diensten in de landbouw.

Voorheen heb ik veel overheidservaring opgedaan, bij zowel gemeenten, provincies als ministeries, waardoor ik goed weet hoe de spreekwoordelijke (politiek-bestuurlijke) hazen lopen.
5/5
Werken met Sarah is altijd een plezier. Ze combineert kennis van landbouw en natuur op beleids- en uitvoeringsvlak met een snelle geest en goede onderzoekskwaliteiten. Hierdoor is ze in staat om snel en overzichtelijk kleine uitzoekvragen tot grotere vraagstukken op te pakken en uit te pluizen, en om overzicht te brengen in actualiteiten.
Astrid Manhoudt (2024)
Sarah Westenberg

Je kennisvraagbaak voor landbouw en natuur

Een gids om je door het oerwoud van beleid op het (snij)vlak van landbouw en natuur te loodsen.

Stel je vraag