Je recruitment succes vergroten

Miranda Camu2

Ik geef advies over

Binnen no-time leg ik de vinger op de zere plek in je wervingsproces. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

✔️ Je recruitmentproces opzetten of optimaliseren

✔️ Je werkgeversmerk zichtbaar en vindbaar maken voor het juiste talent

✔️ De “achterdeur” dichttimmeren om (voortijdig) vertrek van je personeel te voorkomen

✔️ Training en coaching van recruiters en vacaturehouders

✔️ Recruitmenthulp precies waar jij dat nodig hebt met het viaCamu abonnement

Ervaring

In Londen is het begonnen, mijn liefde voor het recruitment vak. Na terugkomst uit Londen, ruim 25 jaar geleden zocht ik een baan in de werving en selectie.

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar recruitment ervaring op zak en ben ik in 2014 viaCamu Recruitment gestart. Omdat ik vind dat Recruitment anders moet én kan.

Dus sinds 2014 help ik organisaties met succes aan een duurzame oplossing voor hun recruitment vraagstukken.

Dat doe ik door ondernemers, HR-professionals en recruiters te laten zien hoe je een succesvolle en professionele werving neer kan zetten. Hoe je ervoor kan zorgen dat kandidaten jou kunnen vinden, hoe je zelf een aantrekkelijke werkgever voor hen wordt en om je te laten zien hoe je jouw personeel langer bij je kan houden.

Dat scheelt je aanzienlijk in de kosten én levert je een groter succes op. Want, een organisatie die zelf werft, staat steviger op de arbeidsmarkt.

Meer weten? Boek dan nu je adviesuurtje in!
5/5
Voor een IT-tech organisatie als Company.info is recruitment een onmisbare schakel om de groei ambities te realiseren. De afgelopen periode heeft Miranda hier een zeer belangrijke rol in gespeeld.

Naast het oplossen van de huidige openstaande vacatures uitdaging, heeft Miranda een succesvolle basis neergelegd op strategisch wervingsvlak. Daarmee kunnen we zélf voor de langere termijn successen boeken in de werving.

Miranda heeft voor ons het wervingsproces verbeterd en deze ook in het recruitmentsysteem goed in kaart weten te brengen. Ze heeft daarbij haar acties altijd afgestemd met de doelgroepen en de hiring-managers, zodat de processen aansloten bij de wensen. Daarnaast heeft ze een super werkenbij website volledig nieuw opgezet.

Miranda heeft onze zichtbaarheid op de arbeidsmarkt daarmee aanzienlijk vergroot en onze externe wervingskosten enorm verlaagd omdat we nu veel minder afhankelijk zijn van externe bureaus.

Ten slotte heeft Miranda, met succes, een aantal lastige vacatures die al zeer lang open stonden zeer voortvarend opgepakt en succesvol ingevuld.

Miranda was voor ons met al haar kennis, ervaring en doortastendheid de juiste persoon op het juiste moment en als persoon erg fijn om mee samen te werken!
Bert Merkestein, Chief of Staff bij Company.Info
Miranda Camu2

Je recruitment succes vergroten

Ik bedenk en implementeer duurzame, succesvolle, maatwerk recruitment oplossingen.

Stel je vraag